menu Home
AndorraSocietat

Pyrénées Andorra presenta la nova proposta de Lo de Manuela per a la primavera-estiu

Ràdio Valira | 13 de maig de 2022

Fa un any que Martina Klein i la seva marca de decoració i tèxtil de la llar Lo de Manuela es van instal·lar a Pyrénées Andorra. Des d’aleshores, la firma ha estat un referent a la secció ‘home&deco’ de la tercera planta i les seves propostes marquen la línia del que serà l’estil de decoració de la pròxima temporada. En aquest sentit, aquest dijous l’empresària i exmodel ha estat present al Principat per presentar la nova oferta que la marca ha preparat per a la primavera i l’estiu. Es tracta de diverses col·leccions, que es podran trobar de manera exclusiva a Pyrénées Andorra, que ha mostrat davant d’una quinzena d’assistents inscrits prèviament a l’acte per ser els primers a descobrir les novetats. En aquest sentit, Klein ha fet una selecció d’objectes i materials tèxtils que mai abans s’havien pogut veure al nostre país, i els quals formen part d’inspiracions mediterrànies i africanes. “Creiem que les col·leccions no moren sinó que han de continuar, crear noves vides i s’han de saber barrejar les unes amb les altres”, ha remarcat la cofundadora de Lo de Manuela.

L’empresària ha insistit en el fet que l’essència de Lo de Manuela són els viatges inspiradors que fa una de les tres fundadores i que “doten d’història cada objecte”, per fer donar-li “personalitat pròpia i vincular-los als nostres records”. Durant la seva presentació també ha refermat que, “si som exigents amb les persones que deixem entrar a la nostra vida, també ho hauríem de ser amb els objectes que decoren la nostra llar”.

Per la seva banda, el director de màrqueting de Pyrénées Andorra, Angel Alonso, ha mostrat la seva satisfacció per “poder tornar a oferir esdeveniments d’aquest tipus als nostres clients i amics, ja que amb la pandèmia de Covid-19, els actes s’havien restingrit”. En aquest sentit, ha afegit que durant els darrers mesos, Pyrénées s’havia vist limitat a “només informar de nous productes, en comptes d’oferir experiències així, que és el que realment ens dona valor”.

ANA

 • play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • cover play_circle_filled

  PST “ÀNIMA” ESPAI DE PSICOLOGIA

 • cover play_circle_filled

  PST OBRIM LA PORTA AL CINEMA

 • cover play_circle_filled

  LAURA ROGÉ

 • cover play_circle_filled

  PST L’UNIVERS MIRALLES

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

 • cover play_circle_filled

  ANNA GURGUÍ

 • cover play_circle_filled

  LAURA MAS

 • cover play_circle_filled

  FABIAN MARTÍN

 • cover play_circle_filled

  XAVIER MAS

 • cover play_circle_filled

  LA TERTULIA DELS DIVENDRES

 • cover play_circle_filled

  PST VILLARROYA AL APARATO

 • cover play_circle_filled

  PST PSICOLOGIA

 • cover play_circle_filled

  PST CINEMA AMB JAUME PORTA

 • cover play_circle_filled

  PST BERNAT SOLER

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play