menu Home
AndorraEsports

Andorra la Vella aposta per ubicar el recinte multifuncional a l’Estadi Comunal

Ràdio Valira | 20 de Maig de 2022

Andorra la Vella.- El recinte multifuncional va pel camí d’ubicar-se a l’Estadi Comunal d’Andorra la Vella. Després de mesos sense donar cap pista, la cònsol major de la capital, Conxita Marsol, ha manifestat aquest dijous que la voluntat de la corporació és que el futur equipament s’instal·li en aquest indret després de constatar que hi ha superfície suficient per a encabir tant el recinte, com el camp de futbol amb les mesures reglamentàries, la graderia, l’aparcament soterrat i la pista d’atletisme.

A hores d’ara el comú només disposa d’un estudi preliminar de volumetries, per la qual cosa “encara no hi ha un projecte” concret per definir-ho tot plegat. Després que Marsol hagi fet públic el seu desig, ha afirmat que la decisió definitiva “depèn del Govern”. Tot i això, també ha assegurat que, de moment, no queda descartada la zona de la Margineda de manera definitiva, però la idea del Comunal agrada més perquè és un terreny més pròxim a Andorra la Vella que “respira bé” i que “seria maco com a entrada a la parròquia”.

Malgrat haver fet un pas endavant pel que fa a la ubicació, la cònsol major ha assegurat que “les obres tardaran molt a començar”, ja que només es disposa de l’avantprojecte de l’arquitecte Pere Cervós, encarregat de dissenyar la reforma de l’Estadi Comunal. Si la resposta del Govern és positiva, només caldrà “fer alguna modificació” en el document “perquè no canvia excessivament la part de l’estadi”.

Finalment, i amb previsió que en el futur hi pugui haver obres al Comunal, Marsol ha reconegut que “pot passar que hi hagi un problema amb la pista d’atletisme per als Jocs dels Petits Estats 2025”, per la qual cosa “potser s’haurà de buscar un pla B”.

ANA

 • play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • cover play_circle_filled

  PAU ANTÓ: “Sóc el menys intel.ligent de la meva família”

 • cover play_circle_filled

  RAFEL FAIXEDES: “Amb la meva feina sóc eternament feliç”

 • cover play_circle_filled

  PST JULI BARRERO

 • cover play_circle_filled

  PST REVISTAS DEL COR

 • cover play_circle_filled

  PST CINEMA AMB JAUME PORTA

 • cover play_circle_filled

  PST EVA CHOY CÓNSUL MENOR d’ORDINO

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

 • cover play_circle_filled

  JORDI PRESS, referència digital de l’esport català

 • cover play_circle_filled

  PST SANT JOAN!!!

 • cover play_circle_filled

  GosSOS reclama sentit comú

 • cover play_circle_filled

  PST FLORS FALLES PETARDS COQUES CAVA… AVUI ÉS LA REVETLLA DE SANT JOAN!!!

 • cover play_circle_filled

  Xavi Rodríguez: la ràdio en vena.

 • cover play_circle_filled

  PST REVISTES DEL COR

 • cover play_circle_filled

  EL CATAMARÁ

 • cover play_circle_filled

  PST SYDNEY POLLACK

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play