menu Home
Andorra

Europa, les comunicacions i l’emprenedoria, a debat a l’Empresa Familiar Andorrana

Ràdio Valira | 20 de Maig de 2022

Andorra la Vella.- L’Empresa Familiar Andorrana (EFA) ha donat a conèixer el programa de la vintena edició del Fòrum EFA, que tindrà lloc el proper dijous 2 de juny a l’hotel Hermitage de Soldeu. Sota el títol “2022: reptes i tendències per al Principat d’Andorra”, la jornada se centrarà en tres àrees: l’encaix a Europa, les comunicacions i connexions amb els països veïns amb una especial atenció a l’aeroport, i l’emprenedoria dins de l’empresa familiar.

El director, Joan Tomàs, ha destacat que la jornada és una excel·lent oportunitat per fer el punt a l’estat de la negociació per a l’acord d’associació amb Europa. “Volem reflexionar sobre què passarà amb Europa, com ens afectarà i si serà favorable o no aquest acord, que el volem però no a qualsevol preu”, ha manifestat Tomàs.

El president de l’EFA, Francesc Mora, ha destacat que aquesta nova edició és més amplia que en altres ocasions perquè Andorra es troba davant molts reptes de futur, i “tots aquests reptes han d’estar ben presents en el debat públic, polític, econòmic i social” perquè són cabdals per a l’esdevenir del país. “Els empresaris andorrans també hem d’estar presents en el debat de tots aquests reptes”, ha assegurat.

En la jornada del dia 2 el secretari d’Estat d’Afers Europeus, Landry Riba, pronunciarà la conferència “L’arbitratge polític que ens caldria per a fer prosperar lacord” i a continuació l’exministre d’Afers Exteriors, Gilbert Saboya, moderarà una taula rodona amb experts en política europea. En una segona taula rodona, es debatrà sobre l’aeroport d’Andorra i com aquesta infraestructura situada a la Seu d’Urgell pot esdevenir la connexió d’Andorra amb Europa. Clourà la jornada la conferència “La història d’una nissaga d’emprenedors”, a càrrec de Víctor Grífols i Albert Grífols, de la farmacèutica Grífols.

ANA
 • play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • cover play_circle_filled

  PAU ANTÓ: “Sóc el menys intel.ligent de la meva família”

 • cover play_circle_filled

  RAFEL FAIXEDES: “Amb la meva feina sóc eternament feliç”

 • cover play_circle_filled

  PST JULI BARRERO

 • cover play_circle_filled

  PST REVISTAS DEL COR

 • cover play_circle_filled

  PST CINEMA AMB JAUME PORTA

 • cover play_circle_filled

  PST EVA CHOY CÓNSUL MENOR d’ORDINO

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

 • cover play_circle_filled

  JORDI PRESS, referència digital de l’esport català

 • cover play_circle_filled

  PST SANT JOAN!!!

 • cover play_circle_filled

  GosSOS reclama sentit comú

 • cover play_circle_filled

  PST FLORS FALLES PETARDS COQUES CAVA… AVUI ÉS LA REVETLLA DE SANT JOAN!!!

 • cover play_circle_filled

  Xavi Rodríguez: la ràdio en vena.

 • cover play_circle_filled

  PST REVISTES DEL COR

 • cover play_circle_filled

  EL CATAMARÁ

 • cover play_circle_filled

  PST SYDNEY POLLACK

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play