menu Home
AndorraEsports

Andorra es queda sense els Mundials d’esquí del 2027

Ràdio Valira | 26 de Maig de 2022

Escaldes-Engordany.- No ha pogut ser. En la primera temptativa que Andorra es presentava per acollir un mundial d’esquí, el Principat no ha aconseguit que la FIS els encomanés l’organització de l’edició del 2027, que ha recaigut finalment en l’estació suïssa de Crans Montana. El hall de l’Illa Carlemany s’havia vestit de gala aquesta tarda, esperant que fos l’hora assenyalada, dos quarts de vuit, on des del sopar de gala de la Federació Internacional d’Esquí s’anunciava l’organitzador del Mundial del 2027. Una pantalla gegant, un taller de pinta cares d’Andorra i un centenar de persones, entre les que hi havia la ministra Sílvia Riva, el secretari d’estat Justo Ruiz, els esquiadors Joan Verdú, Cande Moreno i Roger Puig, esperaven el veredicte.

“He estat en totes les pistes, i a nivell tècnic i organitzatiu, estem al nivell de qualsevol dels altres candidats” ha afirmat Verdú que ha admès que, un cop anunciat el resultat, “hem tingut una baixada de moral”. No obstant això, des de la candidatura que encapçala David Hidalgo, ja s’ha anunciat que el camí per acollir un mundial d’esquí no acaba aquí i optaran a l’edició del 2029. “S’ha fet una gran feina, tot i que sabíem que en ser la primera vegada que ens presentàvem era difícil” reflexionava Riva, que no ha dubtat en destacar el potencial del Principat i les noves opcions que s’obren de cara al 2029.

ANA

 • play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • cover play_circle_filled

  PAU ANTÓ: “Sóc el menys intel.ligent de la meva família”

 • cover play_circle_filled

  RAFEL FAIXEDES: “Amb la meva feina sóc eternament feliç”

 • cover play_circle_filled

  PST JULI BARRERO

 • cover play_circle_filled

  PST REVISTAS DEL COR

 • cover play_circle_filled

  PST CINEMA AMB JAUME PORTA

 • cover play_circle_filled

  PST EVA CHOY CÓNSUL MENOR d’ORDINO

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

 • cover play_circle_filled

  JORDI PRESS, referència digital de l’esport català

 • cover play_circle_filled

  PST SANT JOAN!!!

 • cover play_circle_filled

  GosSOS reclama sentit comú

 • cover play_circle_filled

  PST FLORS FALLES PETARDS COQUES CAVA… AVUI ÉS LA REVETLLA DE SANT JOAN!!!

 • cover play_circle_filled

  Xavi Rodríguez: la ràdio en vena.

 • cover play_circle_filled

  PST REVISTES DEL COR

 • cover play_circle_filled

  EL CATAMARÁ

 • cover play_circle_filled

  PST SYDNEY POLLACK

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play