menu Home
AndorraPólitica

Sant Julià de Lòria coneixerà en cinc mesos si és viable la construcció de la residència universitària

Ràdio Valira | 8 de juny de 2022

Andorra la Vella.- El comú de Sant Julià de Lòria ha fet pública aquest dimecres l’adjudicació definitiva del pla de viabilitat de concessió d’un terreny per a la construcció i explotació de la residència universitària, aparcaments, i altres possibles usos. Així, segons detalla el Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA), els treballs s’han adjudicat a una consultoria per un import de 29.800 euros, que disposarà d’un termini d’execució dels treballs de cinc mesos.

El pla té com a finalitat estudiar la viabilitat econòmica de la infraestructura. Amb aquesta adjudicació, la corporació laurediana dona un pas més per assolir l’objectiu d’esdevenir parròquia referent en el món de l’educació després dels avenços que ja ha fet en aquest àmbit apropant universitats a la vila. De fet, el cònsol major de Sant Julià, Josep Majoral, ja ha assegurat en diverses ocasions que es mantenen converses amb altres centres d’educació superior per tal que s’instal·lin a la parròquia.

Malgrat que la ubicació de la residència universitària encara no és definitiva, el comú aposta per cedir els terrenys del Prat Gran, una alternativa que no compta amb el suport dels consellers de Desperta Laurèdia, que aposten per continuar mantenint aquest espai com a una zona d’oci per a petits i grans.

ANA
 • play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • cover play_circle_filled

  PST JULI BARRERO

 • cover play_circle_filled

  PST REVISTAS DEL COR

 • cover play_circle_filled

  PST CINEMA AMB JAUME PORTA

 • cover play_circle_filled

  PST EVA CHOY CÓNSUL MENOR d’ORDINO

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

 • cover play_circle_filled

  JORDI PRESS, referència digital de l’esport català

 • cover play_circle_filled

  PST SANT JOAN!!!

 • cover play_circle_filled

  GosSOS reclama sentit comú

 • cover play_circle_filled

  PST FLORS FALLES PETARDS COQUES CAVA… AVUI ÉS LA REVETLLA DE SANT JOAN!!!

 • cover play_circle_filled

  Xavi Rodríguez: la ràdio en vena.

 • cover play_circle_filled

  PST REVISTES DEL COR

 • cover play_circle_filled

  EL CATAMARÁ

 • cover play_circle_filled

  PST SYDNEY POLLACK

 • cover play_circle_filled

  PST L’UNIVERS MIRALLES

 • cover play_circle_filled

  PST GIRONA FA HISTÒRIA!!!

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play