menu Home
AndorraEsports

Andorra la Vella estrenarà la nova zona esportiva de Prat Salit amb la Festa del ba?squet

Ràdio Valira | 10 de juny de 2022

Andorra la Vella.- Andorra la Vella estrenarà el proper dimarts una nova instal·lació per practicar esport a l’aire lliure. Es tracta de la nova zona esportiva de Prat Salit, a tocar de l’Escola andorrana de Santa Coloma, i que consta de dues pistes reglamentàries de bàsquet de 3×3 que es podran fer servir per a competicions oficials, una mini pista de futbol per a infants, quatre cistelles de minibàsquet i un arbre multi bàsquet com el que hi ha ubicat al Parc Central. L’equipament, que a més també té una connexió per l’avinguda d’Enclar, és el projecte guanyador dels primers pressupostos participatius que van tenir lloc l’any passat. Per a l’estrena s’ha programat una Festa del bàsquet, oberta a tota la ciutadania, que començarà a les 18.30 hores amb un concurs de tirs a càrrec de la Federació Andorrana de Bàsquet, i durant el qual els participants s’enduran pilotes de bàsquet i altres obsequis esportius.

A les 19 hores tindrà lloc la inauguració de l’espai per part de les autoritats i a continuació es donarà pas a l’espectacle ‘Bots pel canvi’, de Basket beat, una entitat catalana que acompanya persones en el seu creixement personal, especialment a aquelles amb menys oportunitats, i que ofereix concerts i tallers fent música amb pilotes de bàsquet.

Votació dels segons Pressupostos participatius fins al 19 de juny

El període de votació dels segons pressupostos participatius segueix oberta fins el proper diumenge 19 de juny. Tots els ciutadans majors de 16 anys censats a Andorra la Vella poden escollir un màxim de 3 de les 14 propostes finalistes a través del web decidim.andorralavella. En aquesta edició s’ha duplicat el pressupost que es destina al projecte: 200.000 euros.

ANA
 • play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • cover play_circle_filled

  PST JULI BARRERO

 • cover play_circle_filled

  PST REVISTAS DEL COR

 • cover play_circle_filled

  PST CINEMA AMB JAUME PORTA

 • cover play_circle_filled

  PST EVA CHOY CÓNSUL MENOR d’ORDINO

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

 • cover play_circle_filled

  JORDI PRESS, referència digital de l’esport català

 • cover play_circle_filled

  PST SANT JOAN!!!

 • cover play_circle_filled

  GosSOS reclama sentit comú

 • cover play_circle_filled

  PST FLORS FALLES PETARDS COQUES CAVA… AVUI ÉS LA REVETLLA DE SANT JOAN!!!

 • cover play_circle_filled

  Xavi Rodríguez: la ràdio en vena.

 • cover play_circle_filled

  PST REVISTES DEL COR

 • cover play_circle_filled

  EL CATAMARÁ

 • cover play_circle_filled

  PST SYDNEY POLLACK

 • cover play_circle_filled

  PST L’UNIVERS MIRALLES

 • cover play_circle_filled

  PST GIRONA FA HISTÒRIA!!!

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play