menu Home
AndorraSocietat

Escaldes i la Unió Pro-Turisme organitzen, un any més, la revetlla de Sant Joan

Ràdio Valira | 20 de juny de 2022

Escaldes-Engordany.- La Unió Pro-Turisme d’Escaldes-Engordany, amb la col·laboració del comú, organitzen un any més la revetlla de Sant Joan a la parròquia. D’aquesta manera, els actes s’iniciaran dimecres 22 amb una exposició, la cremada de la Falla Tradicional a la plaça Coprínceps i el bateig de foc amb un assaig general, que començarà a les 19 hores.

El 23 de juny, a les 19 hores, el pubillatge d’Escaldes-Engordany recollirà la flama del Canigó a la Casa de la Vall. Més tard, a les 22.45 hores, hi haurà la cremada de les falles pels carrers, a càrrec dels fallaires, les bruixes, els dimonis i els minifallaires, que comptarà amb dos recorreguts. El primer sortirà de la plaça de l’Església i anirà cap a l’avinguda Carlemany, el carrer François Mitterrand, i l’avinguda de les Nacions Unides. El segon recorregut arrencarà al carrer del Valira i anirà cap a l’avinguda Carlemany, el carrer François Mitterrand, i l’avinguda de les Nacions Unides. En arribar els dos recorreguts a l’aparcament de les Nacions Unides es durà a terme una gran traca final.

A les 23.55 hores tindrà lloc la lectura del manifest a càrrec del pubillatge i en acabar hi haurà el tradicional ball de fallaires i de petits fallaires de la Unió Pro-Turisme al voltant de la foguera. A les 24 hores s’encendrà la foguera i seguidament es repartirà coca a les persones assistents. La festa continuarà amb l’actuació de Partival Hits Session, que portarà èxits musicals per a tots els públics.

ANA

 • play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • cover play_circle_filled

  PST LATERTÚLIA DE LES PILOTES

 • cover play_circle_filled

  LA TERTÚLIA DELS DIVENDRES

 • cover play_circle_filled

  PST The Smart Shallows

 • cover play_circle_filled

  PST VILLARROYA AL APARATO

 • cover play_circle_filled

  PST “ÀNIMA” ESPAI DE PSICOLOGIA

 • cover play_circle_filled

  PST OBRIM LA PORTA AL CINEMA

 • cover play_circle_filled

  LAURA ROGÉ

 • cover play_circle_filled

  PST L’UNIVERS MIRALLES

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

 • cover play_circle_filled

  ANNA GURGUÍ

 • cover play_circle_filled

  LAURA MAS

 • cover play_circle_filled

  FABIAN MARTÍN

 • cover play_circle_filled

  XAVIER MAS

 • cover play_circle_filled

  LA TERTULIA DELS DIVENDRES

 • cover play_circle_filled

  PST VILLARROYA AL APARATO

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play