menu Home
AndorraSocietat

El nombre d’aturats s’incrementa fins als 424 al maig

Ràdio Valira | 23 de juny de 2022

Andorra la Vella.- El Servei d’Ocupació d’Andorra (SOA) ha tancat el mes de maig amb 424 persones en recerca de feina. Aquesta xifra representa un augment del 4,2% respecte del mes anterior, quan hi havien 407 persones, i una davallada del 60,7% respecte del 2021 (1.080 persones). Així mateix, segons publica aquest dijous el departament d’Estadística, el nombre de persones inscrites que busquen una millora laboral és de 384 (396 el mes anterior), fet que representa una variació mensual del -3% i una variació del -47,5% respecte del maig del 2021 (731 persones).

D’altra banda, cal destacar que el nombre de demandants de serveis a finals de mes ha estat de 63 persones. D’aquestes, dues són demandants en situació de baixa mèdica superior a 6 mesos i 61 són demandants de serveis en situació d’ocupació. En total, el nombre de llocs de treball oferts pel SOA ascendeix fins als 1.323 (1.131 el mes anterior), el que equival a una variació mensual positiva del 17%.

Finalment, el nombre de persones beneficiàries de la prestació econòmica per desocupació involuntària per Govern és de 21, un -8,7% respecte de l’abril i un -71,5% respecte del maig del 2021. Del total de persones inscrites al Servei d’Ocupació, hi ha 78 que han torbat feina pels seus propis mitjans.

ANA
 • play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • cover play_circle_filled

  PST JULI BARRERO

 • cover play_circle_filled

  PST REVISTAS DEL COR

 • cover play_circle_filled

  PST CINEMA AMB JAUME PORTA

 • cover play_circle_filled

  PST EVA CHOY CÓNSUL MENOR d’ORDINO

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

 • cover play_circle_filled

  JORDI PRESS, referència digital de l’esport català

 • cover play_circle_filled

  PST SANT JOAN!!!

 • cover play_circle_filled

  GosSOS reclama sentit comú

 • cover play_circle_filled

  PST FLORS FALLES PETARDS COQUES CAVA… AVUI ÉS LA REVETLLA DE SANT JOAN!!!

 • cover play_circle_filled

  Xavi Rodríguez: la ràdio en vena.

 • cover play_circle_filled

  PST REVISTES DEL COR

 • cover play_circle_filled

  EL CATAMARÁ

 • cover play_circle_filled

  PST SYDNEY POLLACK

 • cover play_circle_filled

  PST L’UNIVERS MIRALLES

 • cover play_circle_filled

  PST GIRONA FA HISTÒRIA!!!

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play