menu Home
AndorraSocietat

Laika educarà els infants sobre la responsabilitat de la tinença de gossos i gats

Ràdio Valira | 23 de juny de 2022

Andorra la Vella.- El Govern ha aprovat l’adjudicació de la convocatòria per a subvencionar projectes en matèria de tinença i protecció dels animals de companyia. La convocatòria ha recaigut a l’associació Laika per un import total de 15.000 euros. El projecte presentat per Laika té com a objecte poder educar els infants sobre la responsabilitat de la tinença de gossos i gats i per extensió, conscienciar també a les famílies i arribar a tota la població.

Així, la iniciativa preveu dur a terme accions diverses com tallers pedagògics, on es treballaran els valors que es desprenen de la tinença d’un animal de companyia com són la responsabilitat, l’empatia, la cura i la sensibilitat envers aquests animals. Aquests tallers es duran a terme a les escoles i també es preveu la possibilitat d’acollir grups escolars a les instal·lacions de la gatera oficial o bé a la parcel·la que Laika té cedida pel comú d’Escaldes-Engordany.

El projecte també preveu l’elaboració de materials educatius pel professorat per tal de continuar treballant els aspectes relacionats amb la tinença responsable d’animals de companyia en el marc dels respectius currículums escolars, així com la realització d’un fresc sobre mascotes, on podran participar totes les classes que ho vulguin. Les peces seran muntades i impreses en un pòster mural per decorar les parets de la gatera oficial. Finalment, també es crearà un espai de jocs infantils que reprodueixi l’espai de joc del gat.

ANA
 • play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • cover play_circle_filled

  PST JULI BARRERO

 • cover play_circle_filled

  PST REVISTAS DEL COR

 • cover play_circle_filled

  PST CINEMA AMB JAUME PORTA

 • cover play_circle_filled

  PST EVA CHOY CÓNSUL MENOR d’ORDINO

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

 • cover play_circle_filled

  JORDI PRESS, referència digital de l’esport català

 • cover play_circle_filled

  PST SANT JOAN!!!

 • cover play_circle_filled

  GosSOS reclama sentit comú

 • cover play_circle_filled

  PST FLORS FALLES PETARDS COQUES CAVA… AVUI ÉS LA REVETLLA DE SANT JOAN!!!

 • cover play_circle_filled

  Xavi Rodríguez: la ràdio en vena.

 • cover play_circle_filled

  PST REVISTES DEL COR

 • cover play_circle_filled

  EL CATAMARÁ

 • cover play_circle_filled

  PST SYDNEY POLLACK

 • cover play_circle_filled

  PST L’UNIVERS MIRALLES

 • cover play_circle_filled

  PST GIRONA FA HISTÒRIA!!!

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play