menu Home
AndorraEsports

La FAN estrena nova imatge que ret homenatge als pioners i simbolitza els nous reptes

Ràdio Valira | 20 de juliol de 2022

Escaldes-Engordany.- La Federació Andorrana de Natació (FAN) estrena nou logotip. Una nova imatge que “marcarà els propers anys” i que vol ser el símbol dels nous reptes que encara l’organisme. El nou disseny fa “un homenatge als pioners” i també a tots aquells que al llarg dels 36 anys d’història han defensat “l’emblema” de la FAN, tal com ha destacat el seu president, Joan Clotet. La imatge busca ser “un segell únic” per “representar totes les disciplines aquàtiques”.

Tal com ha explicat Esther Rabassa de Jecom Disseny s’ha donat al logotip una forma arrodonida que juga “amb el concepte de l’aigua i el cromatisme” del Principat. Aquesta forma rodona simbolitza valors com l’amistat i la unitat. A més, s’ha inclòs un cercle negre que humanitza el logotip, ja que sembla un personatge nedant, jugant a waterpolo o fent coreografies de natació sincronitzada. Les lletres amb el nom de la FAN s’han “modernitzat” i fins i tot s’ha inclòs el nom sencer que amb el temps podrà aparèixer o no.

En la presentació d’aquesta nova marca Clotet ha volgut fer una mica d’històric i recordar Núria Llacuna i Felicià Cuen, dos dels pioners de la natació a Andorra i també ha esmentat el recorregut fet fins que es va formalitzar la FAN, el 1986. Ha destacat que la junta tenia al cap fer un canvi del logotip i al final el redisseny ha anat més enllà i s’ha acabat fent un canvi radical. Ha admès que estan “orgullosos” del canvi i creuen que “impactarà”. El primer pas ja és fer-lo arribar a les equipacions, que es presentaran ben aviat.

Des del principal patrocinador de la FAN, Andbank, el seu subdirector general de Banca País, Josep Maria Cabanes, ha destacat el fet que la FAN estigui generant “moltes sorpreses positives” i ha incidit en el fet que el nou logotip ha de suposar “una embranzida” a tots els projectes que té la federació. De fet, Clotet ha recalcat la idea que volen “fer coses grans” i que per aquest motiu estan “picant pedra”. En aquest creixement, ha emfasitzat, serà important que els nedadors puguin comptar amb els Serradells com a indret on entrenar-se i ha explicat, a preguntes dels periodistes, que s’està negociant amb el comú i que les coses van bé encaminades.

ANA
 • play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • cover play_circle_filled

  JUAN PEDRO MARTINEZ, Dtor de Panini Espanya

 • cover play_circle_filled

  KIC BARROC, Pianista

 • cover play_circle_filled

  PST L’UNIVERS MIRALLES

 • cover play_circle_filled

  Les reflexions de ROSA GILI, cònsol major d’Escaldes

 • cover play_circle_filled

  CONCÒRDIA BUSCA ESPAI A LA VIDA POLÍTICA

 • cover play_circle_filled

  PST Lewandowski, la nueva estrella culé

 • cover play_circle_filled

  Geòrgia Pont, Presidenta d’UNICEF Andorra.

 • cover play_circle_filled

  Dr. Jaume Mora: el càncer és una loteria determinada pel codi postal.

 • cover play_circle_filled

  Xavi Puig, comunicador.

 • cover play_circle_filled

  JUANJO GARCÍA, entrenador de futbol.

 • cover play_circle_filled

  PAZ CASTELLÓ, escriptora

 • cover play_circle_filled

  PST LES FLORS DEL PARAÍS

 • cover play_circle_filled

  PST REVISTES DEL COR I MUSICA

 • cover play_circle_filled

  PST CINEMA AVUI NINO ROTA

 • cover play_circle_filled

  Parlem de “Sol de brujas”, de Félix G. Modroño

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play