menu Home
AndorraSocietat

Detenen un home per haver furtat una motocicleta a Soldeu

Ràdio Valira | 25 de juliol de 2022

Andorra la Vella.- La policia va detenir divendres un resident de 40 anys per la sostracció d’una motocicleta a Soldeu. Segons informen des del cos d’ordre, van rebre l’avís del furt del vehicle a Soldeu i la investigació iniciada els va permetre localitzar-lo a l’interior d’un box d’Encamp, del qual era llogater l’home detingut. Aquesta és una de les 28 persones arrestades per la policia la setmana passada, un període en què han destacat les detencions de conductors que conduïen sota els efectes de l’alcohol. Concretament, se’n van fer 21.

D’aquesta manera, segons informa la policia en el balanç setmanal de detencions, un total de 21 persones van ser arrestades per delictes contra la seguretat del trànsit. L’alcoholèmia més elevada va ser la que va donar un jove resident de 27 anys, que dimarts va ser controlat de matinada mentre conduïa amb una taxa de 2,29 grams d’alcohol per litre de sang. També cal destacar l’arrest d’un home resident de 67 anys, que va ser controlat dimecres pels volts de tres quarts de tres de la tarda després d’haver patit un accident que va resultar amb danys materials. Quan els agents li van practicar la prova d’alcoholèmia l’home va donar 2,23 grams d’alcohol per litre de sang.

La policia també va detenir divendres de matinada a Escaldes-Engordany dos homes no residents de 29 i 31 anys per haver-se agredit mútuament en el transcurs d’una baralla. A més, el primer va amenaçar de mort l’altre. També a Escaldes-Engordany, i en el marc de la festa major, els agents van detenir un home resident de 22 anys. La policia va ser requerida dues vegades, ja que l’home va causar aldarulls i molestava la resta de persones presents a la festa, a més d’enfrontar-se físicament amb els vigilants de seguretat. Quan els agents el van detenir, a més, va tenir una “reacció desproporcionada” cap a ells.

També cal destacar la detenció d’un home resident de 40 anys a Encamp, que també va tenir una actitud hostil cap als agents que el van anar a controlar després de rebre l’avís per soroll i insults de l’home al veïnat.

A més, un home de 71 anys va ser detingut també a Encamp per agredir la seva parella i, a l’últim, un no resident de 31 anys va ser controlat a la frontera del Pas de la Casa per haver donat una identitat falsa. L’home anava indocumentat i es va identificar verbalment. En fer les comprovacions escaients els agents van comprovar que amb anterioritat havia estat controlat en dues ocasions més també indocumentat i que havia facilitat una identitat diferent.

ANA

 • play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • cover play_circle_filled

  PST “ÀNIMA” ESPAI DE PSICOLOGIA

 • cover play_circle_filled

  PST OBRIM LA PORTA AL CINEMA

 • cover play_circle_filled

  LAURA ROGÉ

 • cover play_circle_filled

  PST L’UNIVERS MIRALLES

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

 • cover play_circle_filled

  ANNA GURGUÍ

 • cover play_circle_filled

  LAURA MAS

 • cover play_circle_filled

  FABIAN MARTÍN

 • cover play_circle_filled

  XAVIER MAS

 • cover play_circle_filled

  LA TERTULIA DELS DIVENDRES

 • cover play_circle_filled

  PST VILLARROYA AL APARATO

 • cover play_circle_filled

  PST PSICOLOGIA

 • cover play_circle_filled

  PST CINEMA AMB JAUME PORTA

 • cover play_circle_filled

  PST BERNAT SOLER

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play