menu Home
Andorra

Escaldes-Engordany encara la recta final de la festa major

Ràdio Valira | 25 de juliol de 2022

Escaldes-Engordany.- Escaldes-Engordany ha celebrat aquest dilluns la tradicional missa en honor al patró de la parròquia, en el marc de la festa major, que encara la recta final. La missa s’ha celebrat a les nou del matí a la capella de sant Jaume i ha comptat amb la presència de les autoritats comunals i també de membres del Govern, com el cap, Xavier Espot; el ministre de Finances, Eric Jover i la d’Administracions Públiques i Participació Ciutadana, Trini Marín, i el conseller general Marc Magallón. Tot seguit, s’ha ofert un esmorzar organitzat per la Unió Proturisme. En el marc de la festa també ha tingut lloc el dia del turista, que ja és tota una tradició entre els actes festius a la parròquia.

La festa arriba aquest dimarts al punt final amb un seguit d’actes que culminaran amb el concert d’Els Catarres, a l’aparcament dels Veedors a les onze de la nit. La jornada arrencarà amb la missa de santa Anna a les dotze del migdia i tot seguit, a la una, tindrà lloc el ball de santa Anna amb la cobla Ciutat de Manresa. A dos quarts de dues, és previst que s’ofereixi l’aperitiu al davant de l’església de sant Pere Màrtir. A la tarda, l’orquestra Maravella oferirà el ball de tarda a les sis de la tarda i també serà l’encarregada del ball de nit a les onze al Prat del Roure. A les set se celebrarà una nova degustació de vins, una activitat que ha estat una novetat al programa d’aquest any, i a dos quarts de nou de la nit serà el torn de Pas & Fals, a l’aparcament dels Veedors. Cal recordar que el castell de focs ha estat suspès per l’elevat risc d’incendi.

ANA

 • play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • cover play_circle_filled

  PST “ÀNIMA” ESPAI DE PSICOLOGIA

 • cover play_circle_filled

  PST OBRIM LA PORTA AL CINEMA

 • cover play_circle_filled

  LAURA ROGÉ

 • cover play_circle_filled

  PST L’UNIVERS MIRALLES

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

 • cover play_circle_filled

  ANNA GURGUÍ

 • cover play_circle_filled

  LAURA MAS

 • cover play_circle_filled

  FABIAN MARTÍN

 • cover play_circle_filled

  XAVIER MAS

 • cover play_circle_filled

  LA TERTULIA DELS DIVENDRES

 • cover play_circle_filled

  PST VILLARROYA AL APARATO

 • cover play_circle_filled

  PST PSICOLOGIA

 • cover play_circle_filled

  PST CINEMA AMB JAUME PORTA

 • cover play_circle_filled

  PST BERNAT SOLER

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play