menu Home
Andorra

Gili creu que les converses amb Andorra la Vella sobre el Madriu arribaran “a bon port”

Ràdio Valira | 26 de juliol de 2022

Escaldes-Engordany.- La cònsol major d’Escaldes-Engordany, Rosa Gili, creu que amb Andorra la Vella hi haurà una entesa sobre la vall del Madriu i es podrà evitar arribar als tribunals. D’aquesta manera, Gili ha destacat que estan en “converses” amb la seva homòloga de la capital i que “no hi haurà cap problema, arribarem a bon port”. D’aquesta manera, ha assenyalat que de cara al setembre s’han d’intensificar els treballs per “aclarir-ho” i establir d’aquesta manera no només els límits a la vall del Madriu-Perafita-Claror sinó també en la zona no urbana.

“La idea és donar per bo el que s’ha donat per bo de facto” aquests anys, ha remarcat Gili que ha valorat que “els dubtes interpretatius” que s’han donat poden ser ara una oportunitat per “aprofitar l’avinentesa i aclarir-ho”.

“Des d’Escaldes-Engordany en cap moment vam tenir la voluntat de fer res que no toqués”, ha subratllat la cònsol major, que ha afegit que l’ordinació que van tirar endavant per limitar l’accés rodat es va fer “pensant en el territori d’administració única” i que si hi ha hagut un malentès “s’aclareix”.

La cònsol major escaldenca ha destacat que veu de bon ull la proposta d’Andorra la Vella de fixar els límits entre parròquies ja que tot i que fins ara no hi havia hagut “cap tipus de problema”, amb l’ordinació “potser es va embolicar la troca” tot i que en les comissions de gestió la qüestió no s’havia plantejat. Per això, defensa que ara és un bon moment per resoldre el problema, ja que “la titularitat no es va acabar de dividir ben bé” i “si s’aclareix, perfecte”.

ANA

 • play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • cover play_circle_filled

  PST “ÀNIMA” ESPAI DE PSICOLOGIA

 • cover play_circle_filled

  PST OBRIM LA PORTA AL CINEMA

 • cover play_circle_filled

  LAURA ROGÉ

 • cover play_circle_filled

  PST L’UNIVERS MIRALLES

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

 • cover play_circle_filled

  ANNA GURGUÍ

 • cover play_circle_filled

  LAURA MAS

 • cover play_circle_filled

  FABIAN MARTÍN

 • cover play_circle_filled

  XAVIER MAS

 • cover play_circle_filled

  LA TERTULIA DELS DIVENDRES

 • cover play_circle_filled

  PST VILLARROYA AL APARATO

 • cover play_circle_filled

  PST PSICOLOGIA

 • cover play_circle_filled

  PST CINEMA AMB JAUME PORTA

 • cover play_circle_filled

  PST BERNAT SOLER

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play