menu Home
Societat

Sis participants superen el primer programa intensiu de formació tecnològica

Ràdio Valira | 26 de juliol de 2022

Andorra la Vella.- El ministeri d’Educació i Ensenyament Superior, a través del Centre de Formació al Llarg de la Vida i amb la col·laboració del Servei d’Ocupació i Actinn –el clúster de les noves tecnologies i la innovació–, va posar en marxa el passat 23 de maig el primer ‘Bootcamp’ de Desenvolupament web integral.

L’objectiu és formar persones en les habilitats digitals necessàries per donar suport a la transformació digital i a la innovació del sector empresarial de l’àmbit de les TIC, mitjançant la metodologia de formació ‘Bootcamp’ que permet una ràpida ocupabilitat.

Així, de les 15 persones que van iniciar l’entrenament intensiu de cinc setmanes, 10 l’han completat i 6 de les quals han resultat aptes. A partir del proper mes de setembre, les empreses participants en la iniciativa començaran un procés de selecció per oferir a aquestes 6 persones un contracte en pràctiques com a desenvolupadors web, un sector molt mancat de mà d’obra especialitzada.

El ‘Bootcamp’ és un innovador mètode de formació mitjançant programes educatius de curta durada que permet una ràpida ocupabilitat. Constitueix un tipus de formació alternativa a les vies tradicionals que s’han tornat necessaris per reduir la bretxa entre l’oferta i la demanda laboral. Aquesta formació trasllada el concepte d’entrenament intensiu al món de les tecnologies digitals.

ANA

 • play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • cover play_circle_filled

  PST “ÀNIMA” ESPAI DE PSICOLOGIA

 • cover play_circle_filled

  PST OBRIM LA PORTA AL CINEMA

 • cover play_circle_filled

  LAURA ROGÉ

 • cover play_circle_filled

  PST L’UNIVERS MIRALLES

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

 • cover play_circle_filled

  ANNA GURGUÍ

 • cover play_circle_filled

  LAURA MAS

 • cover play_circle_filled

  FABIAN MARTÍN

 • cover play_circle_filled

  XAVIER MAS

 • cover play_circle_filled

  LA TERTULIA DELS DIVENDRES

 • cover play_circle_filled

  PST VILLARROYA AL APARATO

 • cover play_circle_filled

  PST PSICOLOGIA

 • cover play_circle_filled

  PST CINEMA AMB JAUME PORTA

 • cover play_circle_filled

  PST BERNAT SOLER

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play