menu Home
AndorraSocietat

Brownie obre un segon punt de venda a Andorra

Ràdio Valira | 29 de juliol de 2022

Andorra la Vella.- Brownie amplia la seva xarxa de botigues arribant als 85 punts de venda a tot el món. La firma catalana arrodoneix la xifra gràcies a l’obertura, aquest divendres, d’una nova botiga ubicada dins el centre comercial Illa Carlemany.

En un espai de 100 metres quadrats, Brownie continua el seu procés d’expansió seguint les pautes de la nova imatge de botiga que la firma ha començat a implantar aquesta primavera en les darreres obertures. Brownie posarà a disposició dels seus clients les diferents línies de producte que distribueix incloent peces per vestir, calçat, bosses de mà i altres accessoris. Tot això sumant les etiquetes especials com Intimate o ReLove, la seva col·lecció eco-friendly.

Amb aquesta segona obertura, Andorra reforça la seva posició com a mercat estratègic per l’empresa que aconsegueix apropar-se no només al client local sinó també al gran públic internacional que cada any tria el Principat com a lloc de vacances i, principalment, com a destí europeu per gaudir dels esports d’hivern.

Renovació a Pyrénées Andorra

A Pyrénées Andorra l’espai Brownie, situat a la secció de moda dona de la primera planta, amplia el seu espai per oferir totes les novetats possibles de les diferents col·leccions que la companyia dissenya, produeix i distribueix. Peces de vestir destinades al públic jove que s’enamora de Brownie al primer instant. Visitant la renovada zona de Brownie de Pyrénées Andorra el client gaudirà d’una experiència de compra propera i acollidora.

ANA

 • play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • cover play_circle_filled

  PST “ÀNIMA” ESPAI DE PSICOLOGIA

 • cover play_circle_filled

  PST OBRIM LA PORTA AL CINEMA

 • cover play_circle_filled

  LAURA ROGÉ

 • cover play_circle_filled

  PST L’UNIVERS MIRALLES

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

 • cover play_circle_filled

  ANNA GURGUÍ

 • cover play_circle_filled

  LAURA MAS

 • cover play_circle_filled

  FABIAN MARTÍN

 • cover play_circle_filled

  XAVIER MAS

 • cover play_circle_filled

  LA TERTULIA DELS DIVENDRES

 • cover play_circle_filled

  PST VILLARROYA AL APARATO

 • cover play_circle_filled

  PST PSICOLOGIA

 • cover play_circle_filled

  PST CINEMA AMB JAUME PORTA

 • cover play_circle_filled

  PST BERNAT SOLER

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play