menu Home
AndorraSocietat

Les Nits d’estiu als museus arriba a l’Espai Columba amb els sons del Duo de Vent

Ràdio Valira | 29 de juliol de 2022

Santa Coloma.- Els sons del clarinet i la flauta han omplert aquest dijous al vespre l’Espai Columba de Santa Coloma. Ha estat en el marc de les Nits d’estiu als museus i de la mà del Duo de Vent: Ester Sanchez (flauta) i Unai Gutiérrez (clarinet). Sota el títol ‘Solistes de l’ONCA en Concert’, el programa s’ha centrat en una selecció d’obres originals i arranjaments dins de l’àmbit de la música clàssica a través de diferents períodes i gèneres musicals, com per exemple peces d’Ornstein, Danquin, Mozart, Rossini, Villa Lobos o El Chunco. L’actuació ha estat fruit de la col·laboració de la Fundació ONCA en el cicle cultural que porta diverses activitats als museus al llarg de l’estiu.

Gutiérrez ha destacat que el programa que han ofert al públic és “molt eclèctic”, amb un “variat d’obres i estils, algunes originals i altres arranjades” i que van des dels duos de jazz, passant per l’òpera de Mozart o Rossini, obres de cambra de Mozart i unes quantes danses.

Pel que fa a l’entorn en què ha tingut lloc el concert, ha valorat que s’hi han trobat “molt còmodes” ja que la sonoritat és “bona”. “És un plaer tenir l’oportunitat de tocar aquí”, ha destacat, i ha afegit que “és un espai màgic per tot el que l’envolta”.

La següent proposta de la Fundació ONCA en el marc de les Nits d’estiu als museus serà el 4 d’agost de la mà de la Cia La Monto amb l’espectacle ‘De piel’, a la Farga Rossell de la Massana. L’espectacle és una creació de Rosa Maria H. Montoliu i Jordi Claret amb una proposta que enllaça música i dansa en una actuació centrada en la pell, les sensacions i les emocions.

Finalment, el dijous 11 d’agost, a les 20 hores, Guitar Bellows, format per Pilar Planavila (acordió) i Manu Suárez (guitarra elèctrica) actuarà al Museu Carmen Thyssen Andorra. Sota el nom de ‘Cançons de cabaret i vals musette’, el duet oferirà un passeig musical per melodies franceses en el marc de l’exposició ‘Made in Paris’.

ANA

 • play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • cover play_circle_filled

  PST “ÀNIMA” ESPAI DE PSICOLOGIA

 • cover play_circle_filled

  PST OBRIM LA PORTA AL CINEMA

 • cover play_circle_filled

  LAURA ROGÉ

 • cover play_circle_filled

  PST L’UNIVERS MIRALLES

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

 • cover play_circle_filled

  ANNA GURGUÍ

 • cover play_circle_filled

  LAURA MAS

 • cover play_circle_filled

  FABIAN MARTÍN

 • cover play_circle_filled

  XAVIER MAS

 • cover play_circle_filled

  LA TERTULIA DELS DIVENDRES

 • cover play_circle_filled

  PST VILLARROYA AL APARATO

 • cover play_circle_filled

  PST PSICOLOGIA

 • cover play_circle_filled

  PST CINEMA AMB JAUME PORTA

 • cover play_circle_filled

  PST BERNAT SOLER

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play