menu Home
Societat

El comú d’Andorra la Vella denuncia una agent de circulació per la sostracció d’un mòbil

Ràdio Valira | 2 d'agost de 2022

Andorra la Vella.- El comú d’Andorra la Vella ha denunciat una agent de circulació a la policia per la sostracció d’un telèfon mòbil. Tal com ha reconegut aquest dimarts la cònsol major, Conxita Marsol, “hi ha la presumpció d’innocència però ens hem vist obligats a fer denúncia davant uns fets que eren molt clars”. D’aquesta manera, ha afegit que “se li obrirà expedient i esperarem a veure el delicte que se li imputa”.

Marsol ha defensat que el comú “ha fet el que havia de fer” ja que són “els primers responsables” i cal “denunciar si una cosa no està bé”. Ha reconegut que li “sap greu” ja que l’agent fa anys que treballa per al comú i ha reconegut que les persones es poden “equivocar” però que quan es treballa per a una administració pública aquesta ha de ser “molt estricta” i “no és el mateix” que si es treballa a una empresa privada. “Em sap greu per la persona perquè estic segura que en aquell moment no va pensar, no va ser conscient de les conseqüències, però tots som majors d’edat i responsables”. En aquest sentit, ha conclòs que el comú ha de ser encara més estricte ja que gestiona “diners públics”.

Des de l’oposició Dolors Carmona ha manifestat que no tenien informació sobre el cas i ha afegit que ha de seguir “el seu curs”. En aquest sentit, ha conclòs que “passarà comptes dels seus actes si així es demostra”.

ANA
 • play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • cover play_circle_filled

  JUAN PEDRO MARTINEZ, Dtor de Panini Espanya

 • cover play_circle_filled

  KIC BARROC, Pianista

 • cover play_circle_filled

  PST L’UNIVERS MIRALLES

 • cover play_circle_filled

  Les reflexions de ROSA GILI, cònsol major d’Escaldes

 • cover play_circle_filled

  CONCÒRDIA BUSCA ESPAI A LA VIDA POLÍTICA

 • cover play_circle_filled

  PST Lewandowski, la nueva estrella culé

 • cover play_circle_filled

  Geòrgia Pont, Presidenta d’UNICEF Andorra.

 • cover play_circle_filled

  Dr. Jaume Mora: el càncer és una loteria determinada pel codi postal.

 • cover play_circle_filled

  Xavi Puig, comunicador.

 • cover play_circle_filled

  JUANJO GARCÍA, entrenador de futbol.

 • cover play_circle_filled

  PAZ CASTELLÓ, escriptora

 • cover play_circle_filled

  PST LES FLORS DEL PARAÍS

 • cover play_circle_filled

  PST REVISTES DEL COR I MUSICA

 • cover play_circle_filled

  PST CINEMA AVUI NINO ROTA

 • cover play_circle_filled

  Parlem de “Sol de brujas”, de Félix G. Modroño

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play