menu Home
AndorraSocietat

Les representacions de ‘Turistes i banyistes’ tornen aquest cap de setmana a Escaldes-Engordany

Ràdio Valira | 4 d'agost de 2022

Andorra la Vella.- Escaldes-Engordany torna a celebrar aquest cap de setmana les representacions de ‘Turistes i banyistes’. Aquestes visites teatralitzades estan inspirades en els diaris dels viatgers que han parlat de l’aigua termal i són una divertida proposta per descobrir la història de la parròquia.

L’edició d’aquest any, la cinquena, tindrà el mateix recorregut que en ocasions anteriors, però incorpora escenes noves. Així doncs, els passis es faran dissabte 6 d’agost a les 21.45 hores, a les 22 hores i a les 22.15 hores, mentre que diumenge dia 7 seran a les 11, les 11.15, i les 11.30 hores. La sortida de les visites es farà des de la placeta de l’Esbart Santa Anna.

Les entrades es poden obtenir a l’Oficina de Turisme d’Escaldes-Engordany i tenen un preu de tres euros.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play