menu Home
AndorraPólitica

AV.- Espot: “Si per resoldre el problema de l’habitatge a curt termini hem de destrossar el país, potser tampoc és la solució”

Ràdio Valira | 5 d'agost de 2022

Andorra la Vella.- El Govern aposta per buscar solucions centristes, equilibrades i ponderades per tal de posar fi a la problemàtica de l’habitatge a Andorra. El cap de Govern, Xavier Espot, ha reiterat aquest divendres durant la roda de premsa posterior al tradicional dinar a la casa de colònies AINA la predisposició de l’executiu a l’hora de recollir “el sentir” de totes les associacions i col·lectius del país implicats en l’habitatge, dels quals “extraurem allò que considerem que s’adapta al nostre punt d’equilibri”. Així mateix, ha manifestat la importància de dissenyar estratègies que s’allarguin en el temps abans que executar-ne a curt termini i que puguin portar conseqüències associades. “Si per resoldre el problema de l’habitatge a curt termini hem de destrossar el país, potser tampoc és la solució”, ha indicat.

Des del Govern s’és partidari de continuar fomentant el creixement del país sempre que sigui en clau sostenible. En aquest sentit, i responent novament a les declaracions dels membres de l’Associació de Propietaris de Terres, ha posat en relleu que “no podem canviar d’un dia per l’altre el nostre model econòmic i social” i emmirallar-nos en altres països com Luxemburg que fomenten més el treball fronterer. “Crec que no s’escau”, ha afirmat. Això tampoc vol dir que es descarti l’opció de fomentar més el treball fronterer, ja que “és legítim que hi hagi gent que, per diversos motius, decideixi anar a viure a la Seu”. “La persona ha de poder triar, que triï la Seu és bo perquè la nostra capacitat no és il·limitada, però també ha de tenir la possibilitat de viure a Andorra”, ha declarat, tot reconeixent les dificultats actuals per residir al Principat i també “a la zona fronterera”.

ANA
 • play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • cover play_circle_filled

  JUAN PEDRO MARTINEZ, Dtor de Panini Espanya

 • cover play_circle_filled

  KIC BARROC, Pianista

 • cover play_circle_filled

  PST L’UNIVERS MIRALLES

 • cover play_circle_filled

  Les reflexions de ROSA GILI, cònsol major d’Escaldes

 • cover play_circle_filled

  CONCÒRDIA BUSCA ESPAI A LA VIDA POLÍTICA

 • cover play_circle_filled

  PST Lewandowski, la nueva estrella culé

 • cover play_circle_filled

  Geòrgia Pont, Presidenta d’UNICEF Andorra.

 • cover play_circle_filled

  Dr. Jaume Mora: el càncer és una loteria determinada pel codi postal.

 • cover play_circle_filled

  Xavi Puig, comunicador.

 • cover play_circle_filled

  JUANJO GARCÍA, entrenador de futbol.

 • cover play_circle_filled

  PAZ CASTELLÓ, escriptora

 • cover play_circle_filled

  PST LES FLORS DEL PARAÍS

 • cover play_circle_filled

  PST REVISTES DEL COR I MUSICA

 • cover play_circle_filled

  PST CINEMA AVUI NINO ROTA

 • cover play_circle_filled

  Parlem de “Sol de brujas”, de Félix G. Modroño

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play