menu Home
AndorraSocietat

Old School ofereix un viatge per la història del rock a les Nits obertes d’Ordino

Ràdio Valira | 10 d'agost de 2022

Ordino.- Les Nits obertes d’Ordino continuen aquest dimecres a la nit amb el concert d’Old School. La banda, integrada per Daniel Birch (veu i guitarra), Albert Infante (bateria i veus), David Pérez (guitarra) i Oscar Llauradó (baix) oferirà un repertori que repassarà els grans temes del rock des dels anys 50 i fins a l’actualitat.

Així, el públic que assisteixi al concert podrà gaudir de cançons d’Elvis, Rolling Stones, Eric Clapton, Otis Redding, The Doors, Led Zeppelin, Pink Floyd, AC/DC o Red Hot Chili Peppers. Tal com ha posat en relleu David Pérez, és un “viatge per la història del rock”. A més, el grup està engrescat amb la idea d’actuar a les Nits obertes ja que fa “un parell d’anys” que perseguien aquesta actuació en “un lloc únic” ja que a banda de l’entorn històric els agrada que l’escenari estigui “molt a prop del públic”.

El grup està tenint un estiu amb diferents actuacions, la qual cosa els fa dir que “no es poden queixar” i aquesta mateixa setmana actuen a les festes majors de l’Aldosa i d’Encamp. Encara tindran un parell d’actuacions més i, de cara a l’any que ve, treballen per poder incloure al seu repertori temes propis.

La cita serà suposa la continuació del cicle Nits obertes d’Ordino, que cada dimecres d’estiu omple de música la parròquia. Després d’aquesta actuació els següents a tocar seran Yessemi, el dia 24, i Maja Spencer, que clourà la cita musical ordinenca el dia 31. Els dos concerts seran a la plaça Major d’Ordino a les nou de la nit.

ANA

 • play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • cover play_circle_filled

  PST “ÀNIMA” ESPAI DE PSICOLOGIA

 • cover play_circle_filled

  PST OBRIM LA PORTA AL CINEMA

 • cover play_circle_filled

  LAURA ROGÉ

 • cover play_circle_filled

  PST L’UNIVERS MIRALLES

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

 • cover play_circle_filled

  ANNA GURGUÍ

 • cover play_circle_filled

  LAURA MAS

 • cover play_circle_filled

  FABIAN MARTÍN

 • cover play_circle_filled

  XAVIER MAS

 • cover play_circle_filled

  LA TERTULIA DELS DIVENDRES

 • cover play_circle_filled

  PST VILLARROYA AL APARATO

 • cover play_circle_filled

  PST PSICOLOGIA

 • cover play_circle_filled

  PST CINEMA AMB JAUME PORTA

 • cover play_circle_filled

  PST BERNAT SOLER

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play