menu Home
AndorraEsports

Segona edició del ‘Mou-te per la teva salut’

Ràdio Valira | 16 de setembre de 2022

Ordino.- El Govern i els set comuns han anunciat avui la segona edició del ‘Mou-te per la teva salut’, la setmana dedicada a les activitats físiques relacionades amb el benestar de les persones. Al CTEO d’Ordino han comparegut la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, i la cònsol menor d’Ordino, Eva Choy. Riva ha explicat que “a causa de la pandèmia ens vam haver de reinventar i el que va ser per força major, avui és una virtut perquè hi ha implicades les set parròquies”. La setmana d’activitats serà del 3 al 7 d’octubre, mentre que la marxa que clou el ‘Mou-te’ serà el diumenge 8, repetint els 7 itineraris, un per parròquia, de l’any passat. Així doncs, “seran d’uns tres quilòmetres i aptes per a totes les famílies” ha dit Choy.

El cost de la inscripció és d’un euro i inclou la samarreta de l’edició que enguany serà verda. A més a més, fruit de la col·laboració amb la Candidatura pel Mundial d’Esquí Alpí del 2029, també es facilitarà un buff cortesia de la candidatura. Tots els diners recaptats seran de caràcter solidari i es destinaran la Federació de la Gent Gran. Riva ha apuntat també que la setmana “compta amb el suport del Ministeri de Salut, ja que la millor pastilla que un es pot prendre és cuidar-se i fer esport”.

Quant a la participació, s’espera superar la xifra de 2.000 persones que hi van prendre part el 2021, i, fins i tot, en to de broma, la ministra ha llençat el repte de veure quina parròquia podia reunir més participació. Les inscripcions per a la marxa ja estan obertes al web esportperatothom.ad. Romandran actives fins el dia 6. A més a més, enguany, un membre de la família en podrà inscriure varis i fins al 26 de setembre es podrà escollir talla de la samarreta. L’acte ha comptat amb els consellers d’esports d’Ordino i Sant Julià de Lòria, representants del ministeri de Salut, el secretari d’estat d’Esports, Justo Ruiz, la directora d’Andorran Banking Esther Puigcercós i el director de la Candidatura 2029, David Hidalgo. Riva ha animat a tothom a participar-hi.

 

ANA

 • play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • cover play_circle_filled

  PST “ÀNIMA” ESPAI DE PSICOLOGIA

 • cover play_circle_filled

  PST OBRIM LA PORTA AL CINEMA

 • cover play_circle_filled

  LAURA ROGÉ

 • cover play_circle_filled

  PST L’UNIVERS MIRALLES

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

 • cover play_circle_filled

  ANNA GURGUÍ

 • cover play_circle_filled

  LAURA MAS

 • cover play_circle_filled

  FABIAN MARTÍN

 • cover play_circle_filled

  XAVIER MAS

 • cover play_circle_filled

  LA TERTULIA DELS DIVENDRES

 • cover play_circle_filled

  PST VILLARROYA AL APARATO

 • cover play_circle_filled

  PST PSICOLOGIA

 • cover play_circle_filled

  PST CINEMA AMB JAUME PORTA

 • cover play_circle_filled

  PST BERNAT SOLER

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play