menu Home
AndorraSocietat

Equip de vuit efectius del grup de Suport de Manteniment de l’Ordre amb dedicació exclusiva

Ràdio Valira | 20 de setembre de 2022

Andorra la Vella.- El Cos de Policia disposa, des d’aquest mes de setembre, d’un equip de vuit efectius del grup de Suport de Manteniment de l’Ordre, el GSMO, vinculat a la unitat de Seguretat Ciutadana, amb dedicació exclusiva.

La incorporació al cos de la darrera promoció d’agents ha permès poder impulsar aquest equip de policies especialitzats que ara treballa de forma independent a les seccions de patrulles, on estaven destinats fins aquest moment, informen des de la policia.

Tal com posen en relleu, l’objectiu de disposar d’un equip propi és reforçar qualsevol servei previst o imprevist en funció de les necessitats del país. Així, s’incidirà en el control de vehicles, s’incrementarà la presència i la prevenció en zones sensibles del nucli urbà, en espais on es concentren grups per al consum d’alcohol i drogues, i també en edificis oficials. Tasques que se sumen a les que ja desenvolupa el GSMO des de l’abril del 2019 en dispositius especials d’ordre públic com esdeveniments culturals i esportius nacionals i internacionals, festes majors, i visites d’autoritats nacionals i estrangeres.

El grup de Suport de Manteniment de l’Ordre es va posar en marxa fa més de tres anys amb una trentena d’efectius. La voluntat a mitjà termini és poder crear un segon equip d’agents del GSMO amb dedicació exclusiva que permetria incrementar l’operativa policial de forma permanent mantenint quatre equips integrats en les patrulles.

ANA

 • play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • cover play_circle_filled

  PST “ÀNIMA” ESPAI DE PSICOLOGIA

 • cover play_circle_filled

  PST OBRIM LA PORTA AL CINEMA

 • cover play_circle_filled

  LAURA ROGÉ

 • cover play_circle_filled

  PST L’UNIVERS MIRALLES

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

 • cover play_circle_filled

  ANNA GURGUÍ

 • cover play_circle_filled

  LAURA MAS

 • cover play_circle_filled

  FABIAN MARTÍN

 • cover play_circle_filled

  XAVIER MAS

 • cover play_circle_filled

  LA TERTULIA DELS DIVENDRES

 • cover play_circle_filled

  PST VILLARROYA AL APARATO

 • cover play_circle_filled

  PST PSICOLOGIA

 • cover play_circle_filled

  PST CINEMA AMB JAUME PORTA

 • cover play_circle_filled

  PST BERNAT SOLER

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play