menu Home
Andorra

AV.- Desperta Laurèdia demana una consulta popular per millorar el servei de bus parroquial

Ràdio Valira | 21 de setembre de 2022

Sant Julià de Lòria.- Arran dels neguits expressats pels veïns d’Aixirivall i Juberri, els consellers de Desperta Laurèdia han aprofitat la sessió ordinària del consell de comú de Sant Julià de Lòria d’aquest dimecres per demanar a la majoria que impulsi una consulta popular amb l’objectiu de millorar el servei del bus parroquial per tal d’introduir millores en les freqüències i horaris. Els consellers de la minoria han aprofitat per fer la demanda durant l’aprovació d’un suplement de crèdit per valor de 12.000 euros per tal de fer front a l’adjudicació del nou bus parroquial vist que la partida prevista inicialment ha resultat insuficient.

D’aquesta manera, Carni Cairat ha demanat que el nou servei de bus “sigui concertat amb els quarts de tal manera que la freqüència d’aquest transport i els horaris sigui el màxim d’adaptat possible a les necessitats dels veïns i que es faci d’una forma consultiva i concertada”. En aquest sentit, s’ha mostrat conscient que la capacitat de recursos per a aquest servei “és limitada” i és per això que ha assegurat que “la concertació permetria ajusta d’una forma més racional els horaris i les freqüències”.

ANA

 • play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • cover play_circle_filled

  PST “ÀNIMA” ESPAI DE PSICOLOGIA

 • cover play_circle_filled

  PST OBRIM LA PORTA AL CINEMA

 • cover play_circle_filled

  LAURA ROGÉ

 • cover play_circle_filled

  PST L’UNIVERS MIRALLES

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

 • cover play_circle_filled

  ANNA GURGUÍ

 • cover play_circle_filled

  LAURA MAS

 • cover play_circle_filled

  FABIAN MARTÍN

 • cover play_circle_filled

  XAVIER MAS

 • cover play_circle_filled

  LA TERTULIA DELS DIVENDRES

 • cover play_circle_filled

  PST VILLARROYA AL APARATO

 • cover play_circle_filled

  PST PSICOLOGIA

 • cover play_circle_filled

  PST CINEMA AMB JAUME PORTA

 • cover play_circle_filled

  PST BERNAT SOLER

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play