menu Home
AndorraSocietat

Enzyme presenta una solució per agilitzar la detecció precoç del càncer de còlon

Ràdio Valira | 21 de setembre de 2022

Andorra la Vella.- Enzyme, empresa de la qual Grup Pyrénées n’és soci de referència, ha fet un pas més en l’entorn de les solucions de tecnologia d’intel·ligència artificial i ha presentat una solució per agilitzar el diagnòstic precoç de càncer de còlon. Per assolir l’èxit de l’acció, Enzyme compta amb la col·laboració de Roche Diagnostics i l’Hospital Clínic de Barcelona.

Només a l’Estat Espanyol es calcula que el 2022 acabarà amb 43.000 nous casos de càncer de còlon, considerat un dels de major incidència a nivell mundial juntament amb els de pulmó, pròstata i de mama, segons l’Observatori Global del Càncer. D’aquí que jugui un paper important el diagnòstic precoç que ajudarà que la incidència de mortalitat d’aquesta patologia pugui anar a la baixa. Gràcies a la solució que presenta Enzyme, s’obté de manera fiable, segura i precisa un diagnòstic precoç en fases incipients de la malaltia que ajudarà a disminuir els efectes que la mateixa pugui tenir sobre el pacient.

Alhora, la solució presentada per Enzyme amb col·laboració de Roche Diagnostics i l’Hospital Clínic de Barcelona estarà present en zones rurals o allunyades de les grans ciutats o hospitals facilitant, així, la vida de les persones que hi viuen.

Aquest projecte suposa la segona col·laboració d’Enzyme amb l’Hospital Clínic de Barcelona, un dels hospitals líders a Espanya, amb el qual la companyia, dins del marc de les iniciatives innovadores d’Enzyme Factory, inclou el desenvolupament de Komombo, una plataforma que ajuda a accelerar el diagnòstic de malalties a través d’algorismes d’intel·ligència artificial.

ANA

 • play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • cover play_circle_filled

  PST “ÀNIMA” ESPAI DE PSICOLOGIA

 • cover play_circle_filled

  PST OBRIM LA PORTA AL CINEMA

 • cover play_circle_filled

  LAURA ROGÉ

 • cover play_circle_filled

  PST L’UNIVERS MIRALLES

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

 • cover play_circle_filled

  ANNA GURGUÍ

 • cover play_circle_filled

  LAURA MAS

 • cover play_circle_filled

  FABIAN MARTÍN

 • cover play_circle_filled

  XAVIER MAS

 • cover play_circle_filled

  LA TERTULIA DELS DIVENDRES

 • cover play_circle_filled

  PST VILLARROYA AL APARATO

 • cover play_circle_filled

  PST PSICOLOGIA

 • cover play_circle_filled

  PST CINEMA AMB JAUME PORTA

 • cover play_circle_filled

  PST BERNAT SOLER

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play