menu Home
Societat

Més venda d’exemplars que l’any passat a la 40a Setmana del llibre en català

Ràdio Valira | 22 de setembre de 2022

Andorra la Vella.- L’àrea de Lectura Pública i Biblioteques fa una valoració “molt positiva” de la participació conjunta del ministeri de Cultura, l’Associació d’editors d’Andorra i l’Associació llibre del Pirineu en la 40a Setmana del llibre en català. L’estand d’Andorra oferia prop de 230 títols diferents dels quals finalment s’han venut 267 exemplars en total, la qual cosa significa 59 llibres més que l’any passat. Així, vist el manteniment de la ubicació actual i l’ampliació dels horaris d’obertura respecte del 2021, el resultat de vendes és “molt satisfactori”, valoren des de l’executiu.

Els títols més venuts han estat en ficció ‘El tercer casament’, de Kostas Taktsís, d’Edicions Trotalibros, amb 53 exemplars i ‘Quatre dones del setze’, de Laia de Ahumada, de Medusa editors, amb catorze vendes. En no-ficció han destacat ‘Parets de pedra seca’, d’Editorial Andorra, amb 26 exemplars venuts i ‘100 coses que has de saber sobre Andorra’, d’Arnau Colominas i Maria Cucurull, d’Anem Editors, amb quinze llibres. En infantil i juvenil ‘Marmi i el curiós barret’, de Susanna Isern, d’Editorial Andorra, ha venut sis exemplars.

Des de Cultura valoren que l’acollida de les activitats proposades per donar a conèixer tant la producció editorial d’Andorra i del Pirineu com els escriptors ha estat “molt positiva”. De fet, els organitzadors s’han mostrat “oberts a ampliar els espais per a les presentacions de llibres d’Andorra”. El Principat hi va participar per primera vegada a la cita el 2012.

ANA

 • play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • cover play_circle_filled

  PST “ÀNIMA” ESPAI DE PSICOLOGIA

 • cover play_circle_filled

  PST OBRIM LA PORTA AL CINEMA

 • cover play_circle_filled

  LAURA ROGÉ

 • cover play_circle_filled

  PST L’UNIVERS MIRALLES

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

 • cover play_circle_filled

  ANNA GURGUÍ

 • cover play_circle_filled

  LAURA MAS

 • cover play_circle_filled

  FABIAN MARTÍN

 • cover play_circle_filled

  XAVIER MAS

 • cover play_circle_filled

  LA TERTULIA DELS DIVENDRES

 • cover play_circle_filled

  PST VILLARROYA AL APARATO

 • cover play_circle_filled

  PST PSICOLOGIA

 • cover play_circle_filled

  PST CINEMA AMB JAUME PORTA

 • cover play_circle_filled

  PST BERNAT SOLER

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play