menu Home
AndorraSocietat

Formació per promoure l’emprenedoria

Ràdio Valira | 23 de setembre de 2022

Andorra la Vella.- El ministeri d’Educació i Ensenyament Superior, a través del Centre de formació al llarg de la vida, posa en marxa el 10 d’octubre el ‘Bootcamp’ Aprèn a emprendre. L’objectiu és formar persones en les habilitats bàsiques necessàries per emprendre i oferir eines d’emprenedoria i de marc econòmic i empresarial a aquells qui estan valorant desenvolupar una idea de negoci i que volen adquirir els coneixements suficients per tal de poder-la fer realitat.

Així, els assistents aprendran a fer els tràmits necessaris per obrir una empresa a Andorra, a tenir en compte els aspectes financers i de comptabilitat, i a utilitzar eines de comunicació eficients per donar a conèixer-la.

És el segon ‘Bootcamp’ que s’organitza, després del que es va dedicar al desenvolupament web integral als mesos de maig i juny. Es tracta d’un mètode innovador que constitueix un tipus de formació alternativa a les vies tradicionals. Es basa en programes d’entrenament intensiu de curta durada, amb una metodologia eminentment pràctica, i que cerca una ràpida inserció en el món econòmic.

El programa es desenvoluparà de manera intensiva durant tres setmanes i serà impartit per experts professionals. S’estructura en tres mòduls: la creació d’un comerç, comunicació i màrqueting, i comptabilitat, fiscalitat i finançament.

El ‘Bootcamp’ s’ofereix de manera gratuïta i s’impartirà a les aules del Centre de formació al llarg de la vida. Hi podrà accedir el públic en general, major de 18 anys. Les inscripcions es poden fer al web www.cflv.ad del 26 de setembre al 5 octubre, informen des de l’executiu.

ANA

 • play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • cover play_circle_filled

  PST “ÀNIMA” ESPAI DE PSICOLOGIA

 • cover play_circle_filled

  PST OBRIM LA PORTA AL CINEMA

 • cover play_circle_filled

  LAURA ROGÉ

 • cover play_circle_filled

  PST L’UNIVERS MIRALLES

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

 • cover play_circle_filled

  ANNA GURGUÍ

 • cover play_circle_filled

  LAURA MAS

 • cover play_circle_filled

  FABIAN MARTÍN

 • cover play_circle_filled

  XAVIER MAS

 • cover play_circle_filled

  LA TERTULIA DELS DIVENDRES

 • cover play_circle_filled

  PST VILLARROYA AL APARATO

 • cover play_circle_filled

  PST PSICOLOGIA

 • cover play_circle_filled

  PST CINEMA AMB JAUME PORTA

 • cover play_circle_filled

  PST BERNAT SOLER

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play