menu Home
Andorra

Tallers i un espectacle de màgia per celebrar el Dia internacional de la infància a Andorra la Vella

Ràdio Valira | 16 de novembre de 2022

Andorra la Vella.- Les escoles bressol i els espais de lleure del comú d’Andorra la Vella duen a terme durant tota aquesta setmana un seguit d’activitats per celebrar el Dia internacional de la infància que es commemora el diumenge 20 de novembre. Els actes es clouran el mateix diumenge amb propostes gratuïtes i obertes a tothom al Centre de congressos d’Andorra la Vella. En concret, hi haurà jocs de fusta i un taller per construir una joguina de fusta al matí i un espectacle de màgia per a tota la família a la tarda hores a càrrec de Joaquín Matas.

Entre les 10.30 i les 13.30 hores, el Centre de congressos oferirà Jocs Andfusta, una exclusiva col·lecció de 15 jocs de fusta amb temàtica andorrana per jugar en família i on els participants podran aprendre tot divertint-se sobre cultura, història, geografia i llegendes del país. En paral·lel, de les 11 a les 13 hores, també es farà una taller per construir una joguina de fusta, una altra manera d’aprendre jugant.

A les 17.30 hores el mateix espai acollirà un espectacle de màgia a càrrec de Joaquín Matas, tot un especialista en màgia de curta distància que busca la participació activa dels espectadors i combina l’il·lusionisme amb bones dosis d’humor i ironia.

Amb aquestes activitats, el comú d’Andorra la Vella culmina la celebració del Dia internacional de la infància, centrat durant tota la setmana en donar a conèixer l’article 31 de la Convenció dels Drets dels infants: el dret a l’esbarjo, al joc i a participar en les activitats artístiques i culturals.

Durant tota la setmana, s’han programat diverses propostes lúdiques als espais de lleure comunals, com el casal d’infants el Llamp o la ludoteca de Santa Coloma: jocs d’animals, sopes de lletres sobre els drets dels infants, jocs esportius adaptats o circuits de psicomotricitat. Els usuaris de les escoles bressol també han après jugant i experimentant amb elements propis de la tardor, com les fulles o les carabasses. També s’ha convidat les famílies a participar de les activitats.

En el marc de la campanya ‘Go blue’ que impulsa Unicef, a més, als espais lleure es duen a terme dues activitats al llarg de tota la setmana: al Llamp s’està elaborant un mural, decorat amb les empremtes de les mans dels infants de color blau, i on es recullen els drets de la Convenció dels Drets dels infants. A la ludoteca s’està confeccionant un mapa gegant d’Andorra de color blau amb la tècnica del mosaic.

ANA




  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play