El Ningú és perfecte comença l’11 de setembre de 2017 la 15ena temporada, consolidat com un dels espais de referència política i d’actualitat d’Andorra.

Noemí Rodriguez: Ningú és Perfecte

Amb un índex d’influència Klout de 59 (el màxim és 100, per sobre de qualsevol altre mitjà nacional a les xarxes), l’espai compta amb més de 2.924 seguidors a Twitter, des d’on s’interactua amb els oients, cada cop més nombrosos a Internet.

Uns oients que creixen dia a dia, superant les mil escoltes diàries online. Uns oients que se sumen a la sempre fidel audiència de Ràdio Valira, la ràdio degana al país.

El Ningú és Perfecte, manté aquesta temporada alguns dels espais de referència, com l’entrevista d’actualitat i la Tertúlia, l’espai de conversa més veterà del país, on un planter de més de 50 personalitzats polítiques i socials d’Andorra es donen cita cada dia a les 13.15 per comentar l’actualitat nacional i internacional.

A més, aquesta temporada es mantenen els espais dedicats a la història andorrana (un espai conduit pels experts Climent Miró, Meritxell Mateu i Quim Valera), a les ciències, amb el Doctor en Astrofísica Joan Marc Miralles, i el consolidat espai dedicat a les sèries de Televisió que protagonitzen Xus Boya i Josep Rivas, dinamitzadors de la coneguda web www.seriesAND.com

Així mateix ampliem els espais d’opinió, obrint els micròfons a tots els partits polítics, que dia a dia, ens faran arribar la seva particular mirada sobre el món. Enguany, entre altres opinadors comptem amb les veus d’Esteve Vidal, Aleix Mañosas, Ferran Costa, Judith Pallarés, Josep E. Dallerès, Carles Sánchez, Víctor Naudi i Jordi Torres Ruiz.

La cultura és també important al Ningú és Perfecte, i enguany l’espai de llibres es converteix en tres subseccions dedicades al llibre del Pirineu, als grans llibres actuals i a les edicions per a nenes i nenes. Per fer-ho comptem amb l’inestimable col·laboració del dinamitzador cultural Isidre Domenjó, l’escriptor Xavier Serrahima i Rocío López de Boolino.

Així mateix, mantenim l’espai de www.sortirambnens.com, amb la seva impulsora Clàudia Solé per oferir, cada divendres propostes per fer en família fora del país i afegim tres noves propostes: Yvan Lara ens acompanyarà mensualment en un espai titulat “Maridatges culturals d’un fals cultureta”, Alba Puig ens portarà des de @littlecuentus les tendències més actuals i ho arrodonirem amb un espai dedicat a l’agenda de cap de setmana.

noemi@cadenapirenaica.com

www.ninguesperfecte.com

@ninguesperfecte

darrers podcast Ràdio Valira
Twitter Nigú és Perfecte
Programació en directe de Ningú és Perfecte

De Dilluns a Divendres de les 13:00 a les 14:00  i de les 14:30 a les 15:00. Al 93.3 de l’FM i a www.radiovalira.ad