En directe

Radioestadio

18:00 24:00


oients aquí avui: 1238

En directe

Radioestadio

18:00 24:00


MeowTalk, l’aplicació per a traduir els miols del teu gat

Per: el 20 de novembre de 2020

La companyia Akevlon acaba de llançar l’aplicació MeowTalk, la utilitat és la de traduir els miols dels gats gràcies a un programari d’intel·ligència artificial.

L’app, en què ha treballat un dels enginyers que va idear Alexa per Amazon, permet identificar fins a 13 sons, i traduir-los a el llenguatge com a petició de menjar, expressió d’enuig i mostra de dolor.

Després descarregar l’aplicació, gratuïta en Android i en iOs, l’usuari ha de gravar els sons de la seva mascota, perquè la intel·ligència artificial i el programari vagin ‘comprenent’ a el gat en qüestió, ja que a l’ésser cada miol únic, és necessari crear un perfil per a cada gat.