En directe

Radioestadio

18:00 24:00


oients aquí avui: 1092

En directe

Radioestadio

18:00 24:00


ANDORRA AL BOMBO 5 PEL SORTEIG DE LA PRÈVIA DEL MUNDIAL DE QATAR 2022 DE FUTBOL

Per: el 27 de novembre de 2020

La selecció nacional afrontarà per primera vegada un sorteig d’una fase de classificació des del penúltim bombo. La FIFA ha publicat el llistat de com aniran ubicats els països de la UEFA de cara al sorteig de la prèvia del Mundial de Qatar 2022 que se celebrarà telemàticament el proper 7 de desembre i la sorpresa ha estat que Andorra ha quedat enquadrada al cinquè bombo, on també hi ha combinats com Armènia, Xipre, o Kazakhstan, entre molts altres. Cal precisar que Andorra ha entrat en l’últim lloc d’aquest bombo, mentre que Malta, Moldàvia, Liechtenstein, Gibraltar i San Marino han quedat totes per darrere de la tricolor al sisè i últim bombo.

Aquests conjunts podrien ser un dels rivals d’Andorra a la fase de classificació, sempre i quan l’equip de Koldo Álvarez de Eulate quedi enquadrat en els grups F, H, I, J o K, ja que aquests seran els que tindran sis equips, mentre que els primers cinc grups (A, B, C, D i E) només comptaran amb cinc seleccions cada un.