En directe

Julia en la onda

18:05 19:00


oients aquí avui: 2636

En directe

Julia en la onda

18:05 19:00


Campionat Internacional de patinatge d’Andorra amb 58 patinador(e)s

Per: el 11 de gener de 2021

Èxit total de participació amb  58 patinador(e)s de categories compreses entre la infantil de segon any i la sènior,  que  han disputat aquest cap de setmana la primera edició del Campionat Internacional de patinatge d’Andorra.

Disputat en dues jornades, (dissabte tarda i diumenge al matí) cal destacar que les patinadores andorranes han tornat a competir en el Principat, tot i que només ho han pogut fer els esportistes majors de 14 anys, segons està estipulat el protocol de Govern.

Completant la representació́ andorrana, en la primera edició́ del Campionat Internacional de Patinatge d’Andorra han participats representant de: Reus Ploms, CPA Santvi, CHPA Cadí, CP Polinyà, CPA Olesa, CPA Cerdanyola i CPA Manresa.

Segons tots els entrenadors s’ha notat la inactivitat ja que actualment no es mostra el nivell que tenen tots els esportistes. Tot i això, han destacat també que “és normal i cal seguir treballant per recuperar el nivell que es tenia abans de la pandèmia”.

És molt significatiu que la majoria de participants porta setze mesos sense competir, i en un esport com el patinatge on s’arriba a entrenar fins a sis cops a la setmana, la inactivitat es la gran enemiga conjuntament amb les lesions que hi puguin aparèixer.

Pel que fa a la representació́ andorrana, el millor resultat ha estat per Jana Galabert, amb una tercera posició a la categoria cadet de segon any. La resta de resultats de les andorranes i andorrans han estat els següents.

-Brenda Luque: 4a en categoria cadet de 1r any.

-Èric Barbeitos: 4t en la categoria cadet masculí.

-Aroha Benet: 5a en categoria júnior-sènior.

-Esther Llobet: 6a en categoria júnior-sènior.

-Aina Vilana: 6a en categoria cadet de 1r any.

 

Redacció Esports – Carles Trillo