En directe

Julia en la onda

18:05 19:00


oients aquí avui: 2659

En directe

Julia en la onda

18:05 19:00


2ON.TRIMESTRE DE LA TEMPORADA CULTURAL DE L’EMBAIXADA FRANCESA

Per: el 13 de gener de 2021

 

L’ambaixador de França a Andorra, Jean-Claude Tribolet, ha estat l’encarregat de presentar aquest dimecres a l’Ambaixada de França al Principat el segon trimestre de la temporada cultural francesa.

Donada l’actual situació sanitària, s’han hagut d’adaptar de manera que les programacions s’han vist afectades i s’han hagut de fer de forma trimestral.

Segons l’ambaixador, ha estat molt difícil presentar propostes de qualitat donat que fins i tot hi ha hagut companyies que no han volgut desplaçar-se fins al nostre país.

La primera aposta cultural es CEREBRUM, que es farà el proper 28 de gener al teatre comunal d’Andorra la Vella. Es tracta d’un espectacle de caire científic a càrrec del biofísic i actor JUAIN JUILLARD. L’objectiu és debatre simplement de les recents descobertes al camp de la neurociència.

La segona proposta és la setmana del cinema d’animació, que tindrà lloc des del dia 16 al 20 de febrer, coincidint amb les vacances de carnaval. Tribolet ha explicat quin serà el format ja que es projectaran curtmetratges amb el nom de BEST OF ANNECY 2020.

Tanmateix hi haurà un espai per als més petits on es podran trobar projeccions de curtmetratges adaptats a ells amb el nom de BEST OF ANNECY KITS 2020.

Per últim, la darrera proposta de l’Ambaixada Francesa tractarà sobre una posada en escena teatral de caràcter científic-paleontològic de la relació entre els humans i els primats. Es farà el 13 de març a les 9 de la nit a la sala del complex sociocultural d’Encamp.

Finalment, l’ambaixador ha comentat la complexitat de seguir endavant amb la cultura i ha posat en valor l’aposta per la qualitat de les propostes presentades.

 

Redacció Informatius – Carles Trillo