En directe

Julia en la onda

18:05 19:00


oients aquí avui: 2642

En directe

Julia en la onda

18:05 19:00


L’ACTUALITAT ESPORTIVA DEL DIMECRES, A COP D’ULL

Per: el 27 de gener de 2021

La tennista andorrana Victòria Jiménez  ha aconseguit la victòria davant la xinesa de 31 anys, Jia-Jing Lu, número 200 del rànking WTA, per 7-6 (5) i 6-4, en una hora i quaranta minuts , a la primera ronda del WTA  Andrezieux-boutheon a França.

A la primera mànega s’ha pogut veure com la jove tennista andorrana continua amb el seu joc consistent i amb molta força mental, fet que a fet que pogués aixecar un 5-3 en contra, fins i tot per col·locar-se amb un 6-5 i servei per la seva rival.

En segon set ha començat amb un trencament del servei de l’andorrana que després de mantenir el seu feia pujar el 2-0.

Aquesta victòria farà que la jove tennista andorrana pugi fins a la posició 970 del rànking WTA.

La jornada no ha finalitzat amb l’individual, ja que Jiménez ha jugat amb Parrizas-Diaz els vuitens de final del quadre de dobles on han derrotat a les germanes Mazzoni per un 6-1 i 6-3 final.

Aquest dimarts Roger Puig ha disputat dos descensos a Veysonnaz, el primer corresponent als Nacionals de Suïssa, i el segon WorldPAS. En els dos ha quedat quart, i a més ha assolit una millora del seu rànquing mundial. D’aquesta manera, l’esquiador andorrà s’ha classificat per als Jocs Paralímpics en aquesta disciplina.

En la primera cursa de descens, corresponent als Nacionals de Suïssa, Puig ha estat quart, en la segona cursa, un descens WorldPAS,   Puig també ha estat quart.

Amb aquest resultat, Puig obté els punts per millorar el rànquing mundial, en el qual  es situa   en la 11a. posició

Dimecres, continuen les curses de velocitat amb un supergegant dels Nacionals de Suïssa i un altre supergegant WorldPAS.

D’altra banda el debut d’Eder Sarabia com a entrenador del FC Andorra sembla que encara haurà d’esperar una setmana més, ja que tot fa pensar que el duel de dissabte contra el Cornellà també s’haurà d’ajornar per culpa del coronavirus i els casos detectats a l’equip rival. Fonts del club del Baix Llobregat ja donen per fet que els seus jugadors no tornaran als entrenaments fins al dimarts 2 de febrer. Fins llavors, es mantindran en quarantena a causa dels casos de Covid-19 detectats a la plantilla.

Per tant, a l’espera de la confirmació oficial per part de la Federació Espanyola, el partit de dissabte podria ser ajornat quasi amb total seguretat. Serà, doncs, el segon encontre consecutiu que no podran jugar pels positius detectats als seus rivals, desprès del brot detectat a la plantilla tricolor a l’inici de la temporada d’enguany.

Així doncs, el debut de Sarabia encara haurà d’esperar. Si no hi ha cap sorpresa més, arribaria el cap de setmana de 6 i 7 de febrer, al Johan Cruyff stadium de la ciutat esportiva del FC Barcelona. Aquesta temporada ja s’està convertint en un fet habitual l’ajornament d’encontres degut a la pandèmia.

També  us direm que la tercera jornada del Trofeu Borrufa s’ha hagut de cancel·lar degut al fort vent i la pluja que queia aquest dimecres a l’estació d’Ordino-Arcalís. Les condicions meteorològiques adverses han obligat al tancament total de l’estació d’esquí, i  fins i tot  l’esquí escolar també ha hagut de d’anul·lar-se el dia d’avui. Cal recordar que a la 2ª jornada del Borrufa que es va celebrar aquest dimarts amb la disputa de l’eslàlom gegant es van aconseguir dues medalles d’or. Júlia Rodríguez en categoria femenina sub-14 i Eric Ebri en masculí sub-16. A més, dos medalles més, una plata d’Aina Martí i un bronze de Pirmin Estruga.

MORABANC ANDORRA  s’ha desplaçat a a les illes canàries per disputar  un partit que ve marcat per la gran quantitat de jugadors amb passat andorrà que formen part de l’equip canari. I es que fins a 4 jugadors tenen passat tricolor, Albicy, Stevic, Shurna i Burjanatze.

El segon entrenador de MORABANC David Eudal parlava d’aquesta coincidència en la prèvia del matx que es disputarà aquest dimecres.

Els dos equips es coneixen a la perfecció i segur que serà un partit complicat i diferent al disputat a la ACB.

Així doncs aquest dimecres a les set de la tarda, recordem que a Canàries es una hora menys, els homes de Navarro en busca de la segona victòria en aquesta fase de la competició Europea.

 

Redacció Esports – Carles Trillo