En directe

Más de uno

06:00 11:00


oients aquí avui: 1120

En directe

Más de uno

06:00 11:00


Govern reporta dues defuncions per Covid durant les darreres hores

Per: el 28 de gener de 2021

Andorra la Vella.-

El Govern ha reportat aquest dijous a la tarda la defunció de dues persones durant les darreres hores: una estava ingressada a la clínica de Sant Vicenç d’Enclar i l’altra a la planta Covid del Cedre, provinent de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell.

Amb aquests dos decessos el país arriba al centenar de morts provocades pel Sars Cov-2 des de l’inici de l’emergència sanitària, la primavera passada.

El mateix executiu informa que la xifra tota de casos des de l’inici de la pandèmia provocada pel coronavirus al país és de 9.779 persones, amb 8.942 altes registrades. Això significa que actualment hi ha 737 casos actius. D’aquests, 27 persones resten ingressades a planta de l’Hospital, n’hi ha 13 a la Unitat de Cures Intensives, de les quals 11 requereixen de ventilació mecànica.

Paral·lelament, a la planta habilitada al Cedre per a ingressos provocats pel Sars Cov-2 hi ha cinc ingressos, dos provinents de Salita, un de la residència Albó i dos d’Urgències de l’Hospital. En l’àmbit de l’educació, aquest dijous es reporten 68 aules que estan sota vigilància activa i 54 en vigilància passiva.

Finalment, durant aquest dimecres s’han subministrat 35 vacunes, totes elles a professionals de la Salut de diversos àmbits. Un ritme, el de les vacunacions, que s’ha alentit per la incertesa de l’arribada de nous vaccins al Principat.

Font: ANA