En directe

Julia en la onda

18:05 19:00


oients aquí avui: 2660

En directe

Julia en la onda

18:05 19:00


LA SELECCIÓ SUB-21 DE FUTBOL JA CONEIX ELS SEUS RIVALS PER A LA FASE DE CLASSIFICACIÓ DEL PROPER EUROPEU

Per: el 28 de gener de 2021

En futbol la selecció Sub-21 ja coneix els seus rivals de cara a la ronda classificatòria de l’europeu de la categoria que es disputarà des del juny de 2021 al juny de 2022. Andorra ha quedat al Grup G, juntament amb Anglaterra, Albània i Kosovo, que repeteixen de l’anterior fase. Al grup, també hi són Eslovènia i la República Txeca.

El seleccionador Eloy Casals ha fet una valoració sobre el sorteig i dels equips als que s’enfrontarà el combinat nacional, dels que ha destacat Anglaterra.

‘Tenim el bon record del partit a casa amb Anglaterra. Ells tindran jugadors que segurament repetiran convocatòria,  igual que nosaltres, però serà un partit molt diferent. Esperem acabar, si pot ser, amb un resultat similar, o com a mínim lluitar-ho. Després tenim Albània, contra qui vam aconseguir empatar a casa i avançar-nos al seu camp. Intentarem també millor, o almenys repetir, els resultats contra ells.’

Casals ha parlat de la generació de jugadors que hauran d’afrontar un repte internacional d’aquesta magnitud, i de com i quina manera ho tenen que fer.

‘Aquesta fase de la Sub21 serà pels nascuts a partir de l’any 2000. És cert que tenim una base que repetirà categoria i que ja ha jugat molts partits amb la Selecció Sub21, com gent del 2000, 2001 i 2002. Però també tindrem jugadors que debutaran i dels quals n’esperem molt. La nostra intenció és la mateixa: volem que agafin experiència competint a aquest nivell, i que agafin l’estil de joc de la Sub21, que és el mateix que el de l’Absoluta, per a que estiguin preparats per donar el salt.’

El primer partit de la nova fase serà el 4 de juny a casa contra Albània. L’últim, el 14 de juny del 2022 a la República Txeca.

Redacció Esports – Carles Trillo