En directe

Julia en la onda

18:05 19:00


oients aquí avui: 2651

En directe

Julia en la onda

18:05 19:00


ELS ESPORTS A RÀDIO VALIRA

Per: el 29 de gener de 2021

El 29E. Trofeu Borrufa ja és història. Han estat 4 dies marcats sobretot pel bon temps i en els que la incertesa per la situació sanitària va desaparèixer en el primer moment gràcies al desplegament de mesures de prevenció i seguretat implementades per l’organització. L’equip andorrà, s’ha alçat com a gran vencedor d’aquesta edició de la competició d’Ordino Arcalís. L’organització es mostra molt satisfeta de com s’ha viscut el trofeu, en el que l’únic inconvenient ha estat la pluja i el vent que dimecres van obligar a cancel·lar les proves del matí. Ara, però, toca ja mirar cap al 2022, en la que serà una edició d’allò més especial: la del 30 aniversari.

La delegació andorrana participant al Trofeu Borrufa ha sumat 7 medalles  més aquest dijous a les proves d’Eslàlom a la pista Les Canals d’Ordino Arcalís. En total, Andorra s’emporta 22 medalles (20 individuals de les curses), primera posició per la classificació per països , més la tercera posició del National Team Event. Els campions andorrans en la seva categoria han estat Pirmin Estruga (U16) , Aina Martí (U16) , Eric Mitjana (U14), i Júlia Rodríguez (U14).

D’altra banda us direm que Jaume Martí finalment ha decidit que es presentarà a les eleccions per seguir presidint el Comitè Olímpic Andorrà,  l’actual màxim dirigent del COA tornarà a ser candidat,  i tot apunta que acabarà sent l’únic candidat a les eleccions de l’ens esportiu. D’aquesta manera encararà el sisè mandat al capdavant de l’entitat, que el duria fins a final del 2024, quan s’han de celebrar Jocs Olímpics a París.

També us expliquem que Andorra rebrà la 2a edició dels Campionats del Món d’Esquí de Muntanya ISMF, Comapedrosa Andorra.

Un any més, l’esdeveniment organitzat per la Federació Andorrana de Muntanyisme conjuntament amb Vallnord–Pal Arinsal, necessita aproximadament un total de 150 voluntaris per al seu funcionament habitual. Aquesta edició, que es durà a terme del 1 al 6 de març del 2021, seguirà mantenint la ubicació al sector d’Arinsal. Les curses tindran lloc durant tota la setmana amb data d’inici el dia 2 de març amb la Sprint Race, el dia 3 de gener la Relay Race i com sempre també tindran lloc les dues tradicionals proves de la Comapedrosa Andorra: l’endemà, el dijous 4 de gener, la Vertical Race i finalment el tancament dels Campionats del Món es farà amb la Individual Race, una de les proves més intenses. Per a poder inscriure’s com a voluntari, les persones interessades podran fer-ho des del formulari que estarà disponible al web comapedrosaandorra.com a partir d’avui 29 de gener a les 9 hores del matí.

D’altra banda a la lliga Viatges Pantours, a la jornada nº5, Sideco Encamp 7 – Black House Atlètic Escaldes 5

AGENDA DEL CAP DE SETMANA:

DISSABTE:

MORABANC ANDORRA Lliga Endesa: partit a les 20:45 h contra Iberostar Tenerife – En directe per Ràdio Valira 93.3 – Cadena Pirenaica.

DIUMENGE:

Lliga Multisegur Assegurances, Jornada num.7 – Partits:

11:30 Centre entrenament de la FAF: Penya Encarnada d’Andorra – UE Sta.Coloma

11:30 Estadi Nacional: UE Sant Julià – UE Carroi

16:30 Estadi Nacional: UE Engordany – Inter Club Escaldes – En directe per Ràdio Valira 93.3 – Cadena Pirenaica

16:30 Centre entrenament de la FAF: FC Sta.Coloma – UE Escaldes

Desprès d’aquesta jornada, es coneixeran els 4 caps de sèrie de cara a la disputa de la Copa Constitució Protecvall.

Redacció Esports – Carles Trillo