En directe

Julia en la onda

18:05 19:00


oients aquí avui: 2658

En directe

Julia en la onda

18:05 19:00


ELS ESPORTS AL DIA A RÀDIO VALIRA

Per: el 1 de febrer de 2021

Morabanc Andorra va caure dissabte per 83-89 amb Iberostar Tenerife un partit en què s’han fet un munt de coses bé però que s’ha escapat en una recta final carregada de tensió i amb expulsió inclosa del tècnic d’Ibon Navarro desprès d’una falta anti-esportiva inexistent a les acaballes del partit. La feina infatigable, un dia més, dels tricolors els ha donat l’oportunitat de guanyar i de mantenint-se sempre dins del partit, tot i l’enorme potencial que tenien al davant, un dels millors equips de la competició sens dubte.

Remant moltíssim els tricolors semblava que podien donar la volta al marcador i guanyar el matx, però entre la qualitat visitant,  que en els atacs següents no s’ha anotat i que els àrbitres han assumit molt protagonisme, al final la victòria ha marxat cap a la Laguna. Sobre el tema arbitral, la sensació que s’ha tingut durant tot el partit per part de  MoraBanc,  ha estat de no rebre el mateix tracte que el rival en situacions i decisions puntals .

El més valorat de l’equip ha estat Nacho Llobet que ha completat un gran partit valorant 17 amb 7 punts, 6 rebots i 5 assistències.

També us informem que a la lliga Multisegur Assegurances s’han donat els següents resultats a la jornada nº7:

FC PENYA D’ANDORRA 1 – UE SANTA COLOMA 2

UE SANT JULIÀ 2 – CE CARROI 1

FC SANTA COLOMA 0- ATLÈTIC CLUB D’ESCALDES 2

UE ENGORDANY 0 – INTER CLUB D’ESCALDES 2

Així doncs l’Atlètic Club d’Escaldes, nou líder en una trepidant última jornada de la primera volta, els 4 equips que han quedat caps de sèrie per la disputa de la copa constitució Protecvall han estat els següents:

-Atletic Club Escaldes ,UE Sant Julià,U.E.Engordany i Inter Club Escaldes.

D’altra banda Gerber Martín va ser el millor andorrà, dels corredors de la FAM, a la individual de la Copa del Món d’esquí de muntanya de Verbier amb una 42a posició final.

En atletisme, Nahuel Carabaña s’ha alçat aquest diumenge com a campió de Catalunya absolut i sub-23 dels 3.000 metres en pista coberta després d’imposar-se a la cursa celebrada al Palau Sant Jordi  de Barcelona.

També us direm que Robert Solsona i Íria Medina van guanyar ahir l’eslàlom FIS de l’estació d’esquí de la Molina, corresponent a la 14 a edició del Trofeu Francesc Viladomat.

Finalment les obres de reconstrucció del Centre esportiu dels Serradells han començat aquest matí. L’objectiu és que els treballs, que tenen una durada estimada de 14 mesos, estiguin enllestits l’estiu de l’any vinent.

Aquest matí els cònsols major i menor, Conxita Marsol i David Astrié, acompanyats del conseller d’Esports i Joventut, Alain Cabanes, i tècnics responsables de l’obra han dut a terme una visita a les instal·lacions malmeses per l’incendi del 22 de novembre del 2018. La cònsol major ha celebrat que es puguin reprendre els treballs de construcció a la instal·lació, que s’han hagut d’ajornar per qüestions judicials entre les empreses adjudicatàries i per la pandèmia, i ha recordat que els Serradells és un equipament fonamental per la parròquia d’Andorra la Vella i pel país pel servei públic que ofereix.

Per acabar us direm que La Federació Andorrana de Patinatge ha comunicat aquest dilluns al matí la confirmació que Miquel Umbert serà el nou seleccionador absolut d’hoquei patins en substitució de Climent Padrós.

Redacció Esports – Carles Trillo