En directe

Más de uno

06:00 11:00


oients aquí avui: 1143

En directe

Más de uno

06:00 11:00


La policia organitza controls a tot el país en busca de dos homes involucrats en un presumpte delicte contra la llibertat sexual

Per: el 3 de febrer de 2021

Andorra la Vella.-

El Cos de Policia està efectuant a hores d’ara controls en diferents punts de la xarxa viària del país per mirar de controlar dos homes involucrats en un presumpte delicte contra la llibertat sexual.

Segons informen les autoritats, l’avís es va rebre aquest dimarts al vespre, pels volts de les 20 hores, des d’un domicili particular d’Andorra la Vella.

D’aquesta manera, des del primer moment en què es va tenir coneixement dels fets, la policia va iniciar la investigació i els controls a punts estratègics de la xarxa viària i també a les dues fronteres, l’anomenada ‘operació gàbia’. Durant les pròximes hores es mantindrà el dispositiu per intentar culminar amb èxit la investigació oberta al respecte.

Malgrat que l’operatiu no va ocasionar importants alteracions en el trànsit dimarts al vespre, durant aquest matí s’han registrat retencions a la rotonda de la Margineda en sentit sud i a la CG2 en l’accés a Escaldes-Engordany.

Font: ANA