En directe

Julia en la onda

18:05 19:00


oients aquí avui: 2667

En directe

Julia en la onda

18:05 19:00


UN DIMECRES MOLT ESPORTIU

Per: el 3 de febrer de 2021

Comencem parlant de tennis,  i es que Vicky Jiménez es va classificar ahir per la següent ronda de l’ITF W15 de Manacor en derrotar l’espanyola Alba Carrillo per un doble 6 a 2. La japonesa Shiho Akita, cap de sèrie número 2, serà la propera rival de l’andorrana, que també es va classificar en dobles en la jornada d’aquest dimarts.

També us expliquem que el FC Andorra  jugarà aquesta tarda davant l’Espanyol B a les cinc,  en l’estrena d’Eder Sarabia com a tècnic tricolor.

L’entrenador basc ha comentat que tenen moltes ganes de jugar i que l’aturada d’aquestes dues setmanes els ha servit per preparar millor l’encontre davant el filial espanyolista.

Es possible que avui debuti el nou fitxatge tricolor Saveiro que manifestava les ganes que te de fer-ho el més ràpid possible.

Veurem doncs si el nou mister introdueix canvis en l’onze titular i com juga el nou FCA de Sarabia.

també us direm també que aquest vespre a partir de les 8 de la tarda i en directe per Ràdio Valira Cadena Pirenaica el MORABANC ANDORRA s’enfronta al Gran Canària en partit de l’Eurocup.

Tot i que la victòria no seria decisiva per accedir als vuitens de final de la competició, si que seria una bona base per encarrilar aquesta classificació i seguir endavant en l’Eurocup d’enguany.

L’hoquei nacional està en peu de guerra i els jugadors, fins a 8, renuncien a seguir defensant la samarreta de la selecció, desprès del nomenament del nou tècnic.

Així es , en un comunicat oficial fet arribar als mitjans de comunicació, fins a 8 jugadors han expressat la seva intenció de no jugar més amb la tricolor, degut al nomenament de Miquel Umbert.

Entre d’altres coses el comunicat diu el següent:

“Representar aquest país ha estat, és i sempre serà un orgull per a tots nosaltres. També exigeix però una gran responsabilitat. Entenem que cal fer-ho des del màxim respecte i amb total convenciment. El projecte que presenta actualment la Federació queda lluny de les aspiracions que considerem que ha de tenir una selecció com la nostra i s’allunya dels valors que ha defensat històricament l’esport i el país”

El comunicat el signen: Adrià Antequera Ramentol,  Oriol Antequera Ramentol, Carlos De Sousa Terrones, Arnau Dilmé Vallribera, Nil Dilme Vallribera,  Anton Borren Pagès, Gerard Miquel i Solé, i Llorenç  Miquel  i Solé.

Ara sembla que el ministeri de cultura i esports prendrà part en l’assumpte i està previst que el secretari d’esports de Govern, Justo Ruíz, es reuneixi amb les parts per tal d’acostar posicions i fer de mediador en tot aquest enrenou.

Redacció Esports – Carles Trillo