En directe

Julia en la onda

18:05 19:00


oients aquí avui: 2686

En directe

Julia en la onda

18:05 19:00


CARA I CREU AQUEST DIMECRES PELS EQUIPS ANDORRANS

Per: el 4 de febrer de 2021

Cara i Creu al futbol i al bàsquet aquest dimecres pels equips andorrans.

Doncs així és, el FCA va derrotar a domicili a la ciutat esportiva Dani Jarque per 0-2, a un Espanyol “B”  en hores baixes. El Conjunt de Gay, un mite de l’espanyolisme, no va poder amb l’empenta dels tricolors que van sumar els tres punts i que es situen a la segona posició, a 4 punts del líder, el Nàstic de Tarragona.

Els gols de Carlos Martínez i de Casadesús de penal, tots dos a la segona part, fan que Eder Sarabia debuti amb victòria en el seu primer partit com a tècnic Andorrà.

L’entrenador es mostrava molt content de la victòria obtinguda davant l’Espanyol B.

L’anècdota del partit va ser la presència de Gerard Piqué a la graderia, com a propietari del club, que va poder celebrar la victòria dels seus jugadors in situ.

Per contra MORABANC ANDORRA no va poder guanyar davant el HERBALIFE GRAN CANARIA en un matx que va estar marcat en tot moment pel 0-7 encaixat pels home de Navarro en els compassos inicials del joc. El resultat final ha estat de 74-79, i la classificació per a la següent ronda de l’Eurocup es complica pels andorrans.

La resta del partit va estar marcada per la fluixa defensa tricolor, fins arribar al darrer quart a on l’equip va reaccionar i va ha estar a punt de remuntar i endur-se la victòria.

No tant sols es va perdre l’encontre si no que també es va perdre el bàsquet average, que ara es favorable als canaris en cas d’empat a la classificació, donat que el darrer triple de Hannah no va entrar i la diferència es va quedar en 5 pts. Recordem que a l’anada MBA va gunayar per 3 a domicili(63-66).

El millor tricolor ha estat Tomasz Gielo amb 16 punts i 24 de valoració. Clevin Hannah ha fet 20 punts i Paulí ha valorat 16 amb 11 punts i 8 rebots, sent l’anima de l’equip en l’intent de remuntada final.

Redacció Esports – Carles Trillo