En directe

Radioestadio

18:00 24:00


oients aquí avui: 1258

En directe

Radioestadio

18:00 24:00


ESPORTIVAMENT PARLANT

Per: el 25 de febrer de 2021

L’estació d’Ordino Arcalís ha viscut aquest  dimecres la segona cita del Freeride World Tour en una setmana.

L’estació andorrana ha assumit l’organització de la cita a Hakuba, Japó, cancel·lada per les restriccions vinculades  al COVID-19, i el Port del Rat ha estat novament l’escenari d’una jornada fora pista.

Tot i ser la mateixa vessant que en la cita inaugural,  s’han pogut veure baixades diferents de molt mèrit gràcies a les nevades caigudes a Ordino els darrers dies i la neu fresca a fet que es poguessin veure volades de molt nivell.

En categoria masculina, el guanyador ha estat el nord-americà Andrew Pollard, mentre que l’andorrà Dani Fornell ha ocupat la 15a. posició amb una baixada en la que ha pogut sumar 66 punts.

A la femenina, la vencedora ha estat la suïssa Elisabeth Gerritzen.

Pel que fa al surf de neu han estat guanyadors la francesa Marion Haerty i el nord-americà Blake Moller.

D’altra banda segons es va poder saber aquest dimecres, la Federació Andorrana de Tennis    gaudirà de 150.000 euros per tal de recolzar la carrera de Vicky Jiménez . El Govern va aprovar ahir el conveni per donar més suport a la tennista andorrana, en un text que serà signat per les tres parts, el ministeri d’Esports, l’esportista i la federació.

L’acord tindrà una durada de tres anys, es a dir fins al 2023, i preveu atorgar a la FAT l’esmentada quantitat.

Aquesta subvenció inclou l’import de la beca del programa ARA, per tal de fer front a les despeses de preparació de l’esportista fins que la jugadora sigui professional del circuit mundial de tennis femení.

Per acabar us direm que en ciclisme internacional cal lamentar una altra mort, després de que una de les promeses italianes, Giuseppe Milone, hagi perdut la vida a la carretera desprès de ser atropellat a prop Messina.

El jove ciclista de 17 anys, que formava part de l’ equip de Vincenzo Nibali, va ser envestit per un camió mentre entrenava per la carretera. Tot i que els equips mèdics es van desplaçar amb un helicòpter per traslladar-lo ràpidament, no van poder fer res per salvar la seva vida a causa de les greus ferides que va patir.

Redacció Esports – Carles Trillo