En directe

Radioestadio

18:00 24:00


oients aquí avui: 1080

En directe

Radioestadio

18:00 24:00


ELS ESPORTS DEL CAP DE SETMANA

Per: el 26 de febrer de 2021

Demà dissabte a les 6 de la tarda a Prada de Moles el FCA rebrà a l’Associació Esportiva Prat,  en partit de lliga corresponent a la jornada 18 del grup III A de la segona divisió B Espanyola.

L’equip d’Eder Sarabia ve d’encaixar una dura derrota en el camp del darrer classificat, la Unió Esportiva Olot per 3 gols a 0 en el darrer encontre disputat.

El conjunt tricolor no presenta baixes de darrera hora i els jugadors es troben a disposició del mister.

El FC Andorra continua en la segona posició del grup III-A de la Segona B amb 26 punts, dos per sota del líder, el Nàstic. Recordem que en els últims tres partits, l’equip no ha aconseguit cap victòria.

Com a dada rellevant, val a dir que el partit d’anada corresponent a la 7éna jornada, el passat 6 de gener,  es va  resoldre amb la victòria pel Prat per 1 gol a 0.

D’altra banda Semblaria ser que la pau a l’Hoquei Patins nacional ha arribat amb l’acord assolit entre la Federació i els jugadors de la selecció nacional.

La Federació Andorrana de Patinatge (FAP) comunica que després d’un exercici de diàleg i d’apropament de postures amb part dels jugadors de la selecció absoluta, s’ha aprovat un projecte federatiu consensuat.

El projecte passa per enfortir les relacions entre totes les parts que formen la federació. D’aquesta manera, el tàndem format per Lluís Ferran Balart i Juan Sebastian, actualment entrenador i coordinador de la base de l’Andorra HC, és l’idoni per ocupar el càrrec en la selecció absoluta. Paral·lelament, es confia a Miquel Umbert la direcció tècnica esportiva de la federació on una de les seves funcions serà la confecció de les línies de futur de cara al treball a desenvolupar per totes les categories que formen l’hoquei patins andorrà.

Els perfils seleccionats compten amb una àmplia trajectòria formativa i han de complir una missió clau per poder tirar endavant el canvi de rumb que desitja la nova Junta de la FAP que no té un altre objectiu que fer un salt qualitatiu que permeti a la selecció absoluta aconseguir el nivell A.

Tant la Junta com els jugadors s’han mostrat satisfets per l’acord assolit que ha permès desencallar la situació actual. Finalment els jugadors han expressat el seu agraïment i han assegurat que treballaran amb il·lusió de cara a la fita de l’europeu d’aquest estiu.

En futbol sala us expliquem que el Sideco Encamp segueix  al capdavant de la classificació de la Lliga Viatges Pantours amb pas ferm en la lliga d’enguany. Els jugadors d’Òscar Guerrero es van imposar aquest dijous contundentment per 1 a 12 al FS la Massana i van sumar la vuitena victòria en vuit partits. Sembla que hores d’ara només l’Atlètic Escaldes, amb 21 punts i que va guanyar 7 a 0 el CFS Pas de la Casa, i la UE Extremenya, amb 18 punts i un partit menys,  poden seguir el ritme dels  jugadors del Sideco.

L’agenda del cap de setmana:

LLIGA MULTISSEGUR ASSEGURANCES: JORNADA 11:

Atlètic Club Escaldes vs UE Sant Julià, en directe per Ràdio Valira 16:30 h diumenge

E. Engordany vs Penya Encarnada d’Andorra

FC Santa Coloma vs UE Santa Coloma A

Inter Club Escaldes vs CE Carroi (líder contra darrer classificat)

MORABANC vs VALENCIA BÀSQUET DIUMENGE  a dos quarts d’una del migdia, en directe per Ràdio Valira.

Important: Podria reaparèixer Palson,   mentre que  Tomasz Gielo i Tyson Pérez estan tocats. Dimè va arribar amb un cop al turmell,  que es va fer amb la seva selecció als partits de la finestra FIBA. La clau del partit pot estar en el rendiment d’aquests importants jugadors tricolors, davant d’un dels millors equips de la lliga Endesa.

Redacció Esports – Carles Trillo