En directe

Radioestadio

18:00 24:00


oients aquí avui: 1123

En directe

Radioestadio

18:00 24:00


ELS ESPORTS DEL DIJOUS

Per: el 4 de març de 2021

La federació andorrana de futbol ha presentat aquest migdia el seu nou pla estratègic 2021-2024.

Així es, el pla estratègic de la Federació Andorrana de Futbol ha estat presentat pel seu president Fèlix Álvarez en roda de premsa telemàtica aquest migdia a la seu de la federació, i està basat en la transparència, la bona governança, la imatge, les infraestructures i el treball del futbol base.

Segons el mandatari s’ha desenvolupat tenint en compte les característiques i especificitats d’un país com Andorra, i d’una entitat com la Federació Andorrana de Futbol. En aquest sentit, el pla estratègic ha tingut en compte els diferents ítems que conformen la FAF, tan diversos com clubs, instal·lacions esportives o tots els departaments de personal.

Al seu torn, el govern d’Andorra ha volgut felicitar a la federació pel pla estratègic, a través del secretari d’estat Justo Ruíz.

Finalment el representant de la UEFA Thierry Fabre a parlat també del que suposa aquest pla estratègic i del suport que dona l’estament europeu a la federació andorrana.

Per acabar recordar que avui es tanquen els quarts de final de la copa Constitució Protecvall.

En partits disputats ahir l’Inter Club Escaldes es va imposar al Carroi per 2-0 i la UE Sant Julià va vèncer el Penya Encarnada per 4-1, passant tots dos a les semifinals de la competició.

Avui es disputen a dos quarts de vuit els altres dos encontres: UE Engordany vs FC Sta.Coloma en directe per ràdio Valira i Atlètic Club Escaldes vs UE Sta.Coloma.

Un apunt final abans de marxar Laia Sebastià i oriol olm han destacat a la vertical race de la comapedrosa world cup, Sebastià ha assolit la tercera plaça en la categoria U23 i Olm ha travessat la línia de meta en una meritòria 4a posició en la categoria U18.