En directe

Más de uno

06:00 11:00


oients aquí avui: 1206

En directe

Más de uno

06:00 11:00


ESPORTS: EL CLUB MÉS GRAN D’ANDORRA SUPERA ELS 10.000 SOCIS

Per: el 9 de març de 2021

L’Automòbil Club d’Andorra inicia el 2021 superant la xifra de 10.000 socis.

En efecte, el Pla Estratègic liderat pel president Enric Pujal, el Consell Directiu i l’equip de professionals del Club ha complert els seus objectius, i un d’ells, potser el més ambiciós, és consolidar una massa social que el converteix en el Club més gran d’Andorra.

És així que el Club, tot i la complexitat de la situació actual, enfronta el futur amb la fortalesa de tenir la confiança de més de 10.000 persones i amb la ferma convicció de continuar treballant per oferir els serveis assistencials de sempre, d’una manera més eficient i personalitzada, mantenint en tot moment el tracte proper que el caracteritza.

D’altra banda l’assemblea general del VPC Andorra va confirmar  aquest dilluns al vespre l’elecció de Gerard Giménez com a nou president de l’entitat, en substitució de Paul Alieu. La de Giménez, que era l’actual vice-president del club, va ser l’única candidatura que es va presentat i, per tant, s’espera que mantindrà una línia continuista de l’anterior junta directiva.

També us expliquem que Adrià Regada, de l’ACA BTT, va ser el millor andorrà en la segona prova de la Copa Catalana Internacional disputada a Corró d’Amunt a Barcelona. En una exigent crono de 10 km, Regada va ser sisè al final en la cursa.

Seguim amb l’actualitat esportiva i es que l’organització de la mítica “Els 2900” ha informat mitjançant les xarxes socials que no continuarà desenvolupant el projecte que feia 5 edicions que es portava a terme. L’edició del 2020 es va suspendre a causa de la pandèmia, però en el 2021 no hi haurà. En el mateix escrit són molt crítics pel camí que està agafant el país al dir que el país se’n va per un camí perillós i no l’entenem. Refugis guardats a la mà d’estacions d’esquí, forfets per anar a tocar la muntanya, hivern com estiu… i esdeveniments sense ànima ni interès.

Us informem que en futbol el FCA només ha aconseguit quatre punts de 12 possibles, aquest fet fa que el club no tingui marge d’error en les seves dues últimes jornades. Els d’Eder Sarabia han badat i tenen prohibit fallar contra l’Hospitalet i el Lleida Esportiu. Acabar entre els tres primers és el gran objectiu del club per mirar d’obtenir el tant desitjat ascens de categoria enguany.

La plantilla està convençuda d’adreçar la situació.

A la lliga multisegur assegurances cau un nou tècnic. El tècnic i exjugador Vicente Muñoz va decidir presentar la seva dimissió d’entrenador de la UE Santa Coloma, tot i que l’equip es va imposar per 3 a 1 a la UE Engordany.  Semblaria ser que les desaviences amb el seu segon entrenador, han portat al tècnic colomenc a presentar la dimissió.

Redacció Esports – Carles Trillo