En directe

Radioestadio

18:00 24:00


oients aquí avui: 1236

En directe

Radioestadio

18:00 24:00


MORABANC ANDORRA ELIMINAT DE L’EUROCUP

Per: el 11 de març de 2021

El triomf de MORABANC ANDORRA no té premi, i l’equip queda eliminat de l’Eurocup.

Aquest dimecres ha tornat la il·lusió a la Bombonera amb més de 100 persones al pavelló que van demostrar les ganes que hi ha d’assistir als esdeveniments esportius.

Ibon Navarro parlava del seu sentiment en veure com el públic desprès d’un any a pogut recolzar novament al seu equip.

Morabanc Andorra a guanyat el seu partit per 89 a 61 davant el conjunt montenegrí del Mornar Bar. Calia esperar que l’Unics Kazan fes l’altra part de la carambola però els rusos van caure a la pista de l’Herbalife Gran Canaria per 96-90. Aquesta combinació de resultats fan que l’equip quedi eliminat de la competició i que siguin els canaris els que es classifiquin per la següent eliminatòria.

El millor del partit ha estat Jeremy Senglin, amb 16 punts i 17 de valoració, liderant un equip que ha ratllat un gran nivell de joc tant amb atac com amb defensa.

Una pena doncs el fet d’haver de dependre de tercers ja que possiblement MORABANC s’ha merescut passar a la següent fase.

Navarro, que encara no sabia si estaven classificats o no per la fase del top-8, valorava molt positivament la trajectòria de l’equip, a la roda de premsa posterior al matx.

Com dèiem abans no ha pogut ser i ara toca centrar-se a la lliga Endesa per aconseguir entrar als play-offs pel títol.

Redacció Esports – Carles Trillo