En directe

La brújula

20:00 23:30


oients aquí avui: 2622

En directe

La brújula

20:00 23:30


PROBLEMES EXTRA ESPORTIUS A CLUBS DE LA LLIGA MULTISEGUR

Per: el 17 de març de 2021

La lliga multisegur Assegurances es veu colpejada per un cas de tinença de drogues en un dels clubs que participen en la competició.

Segons s’ha pogut saber a través d’un comunicat per part del cos de policia d’Andorra, dos futbolistes del FC Penya d’Andorra van ser detinguts aquest dissabte per la policia a Canillo com a presumptes autors d’un delicte de tinença de cocaïna.

Els jugadors estaven dintre d’un vehicle en un aparcament i semblaria ser que un dels dos implicats estava a punt de consumir una petita quantitat de  droga. Els agents policials en veure aquesta acció, van interrogar-los per aquest fet i van trobar dos embolcalls, amb 0,3 i 0,5 grams de cocaïna, segons va informar el cos de l’ordre públic en el comunicat a les xarxes socials. Els dos afectats van passar a dependències policials.

A banda de la problemàtica del club amb l’impagament de les nòmines dels jugadors, ara es veu esquitxat per un problema molt més greu de salut pública. Caldrà veure com actuen des de l’entitat i si la FAF pren cartes en aquest assumpte.

No deixem el futbol de casa nostra i es que semblaria ser que un altre equip te problemes a nivell econòmic.

Els jugadors de la UE Engordany també pateixen problemes d’impagament. En el cas de l’equip escaldenc són tres ja les nòmines que tenen pendents per cobrar els jugadors i l’arribada d’un possible inversor, segons indiquen des del club,  podria significar la solució als  problemes econòmics que pateixen  en l’actualitat.

D’altra banda les pistes tennis de Princiesport s’han convertit aquest dimarts en l’escenari d’un dels clínics més destacats dels últims mesos al club. En aquesta ocasió, s’ha acollit la demostració de tennis de “Pato” Clavet, exjugador professional i guanyador de 8 campionats ATP i Challenger, així com una Copa Davis l’any 2000, amb l’equip espanyol.

Durant les dues hores de clínic, participants de totes les edats han viscut l’experiència de jugar i aprendre de l’ex tennista madrileny, amb una classe magistral col·lectiva per als amants d’aquest esport.

Per acabar us direm que aquest passat diumenge, es va disputar al Parc Natural d’Aigüestortes i l’Estany de Sant Maurici la 57a edició de la Cursa Bassiero, antigament coneguda com a Travessa amb esquís de la UEC de Barcelona.

Xavier Areny i David Albós hi van participat pel seu compte amb una sol·licitud prèvia gestionada per la FAM i per tant, tot i ser una cursa puntuable pel Campionat de Catalunya d’esquí de muntanya, no van poder puntuar ni aparèixer en les classificacions oficials. Aquesta circumstància va estar provocada per les restriccions de l’organització́ envers la Covid-19, la qual només deixava participar i puntuar equips amb llicència FEEC.

Malgrat l’estranya situació́, Areny i Albós van imposar-se amb autoritat, travessant la línia d’arribada en primera posició́ ,a dos minuts dels segons classificats, els catalans Pau Marin i Guillem Farriol. En total, els atletes van haver de fer front a 11 kilòmetres de recorregut i 800 metres de desnivell positiu.

Redacció Esports – Carles Trillo