En directe

Julia en la onda

17:05 18:00


oients aquí avui: 2586

En directe

Julia en la onda

17:05 18:00


ESPORTS: Campionat del Món de Triatló d’Hivern d’Andorra 2021

Per: el 18 de març de 2021

Amb l’objectiu de donar una nova imatge més dinàmica i moderna, la Federació Andorrana de triatló estrena el seu nou logotip que ha presentat aquest dijous en societat.

Creat i desenvolupat pel creatiu Joel Palència, la nova imatge corporativa lluirà en els diferents canals que disposa la mateixa federació a més d’altres que es crearan en un futur.

Palència ha explicat quines varen ser les premisses per crear el nou logotip al dir que “volia que les diferents modalitats del triatló quedessin representades i que hi apareguessin els colors de la bandera Andorrana”. L’autor del logotip ha reconegut que “després d’una primera investigació, va sorgir la dificultat de dissenyar un logotip diferent de tots els altres d’acord amb tres pictogrames universals”.

D’aquesta manera el creatiu explica que “el logotip crea una interacció entre les lletres i el símbols que representa a cada modalitat tant per separat, com en conjunt. La natació, està representada per unes onades i la lletra “F” representa a una persona nedant i fent braçada.  El ciclisme, està representat per dues rodes i una “A”, a mode de quadre, que representen una bicicleta. Finalment, la carrera a peu, està representada per unes cames que juntament amb la “T”, representen a un corredor. Els colors de la bandera, han jugat a favor del missatge i de la representació de cada modalitat”.

Us informem també que aquest diumenge 21 de març, tindrà lloc a Fontaneda una nova prova del Campionat de Trial d’Andorra. S’hi han pre-inscrit una cincuantena de pilots, alguns de renom com Luc Alphand, Alfredo Gómez o Lorenzo Santolino.

D’altra banda aquest divendres es farà la presentació oficial del World Triathlon Winter Championships Andorra, a les 16.00h al Centre Cultural i de Congressos Lauredià.

A l’acte hi assistiran atletes professionals tals com l’andorrà Xavi Jové. Durant la roda de premsa es parlarà de com plantegen la prova però també de com afronten el calendari.

La prova acollirà triatletes d’hivern de tot el món que competiran en l’esdeveniment més important de l’esport del 2021. Naturlandia, el parc d’aventures d’Andorra, acollirà el Campionat del Món de Triatló d’Hivern d’Andorra 2021 aquest cap de setmana. Els atletes combinaran les disciplines de  cursa a peu, ciclisme de muntanya BTT i esquí de fons en un extens paisatge hivernal.

Les categories són les següents:

-Elit ‐ Sub23 7,90km 12,80km 10,07km

-Junior 4,10km 5,20km 5,50km

-PTS2, PTS3, PTS4, PTS5 3,60km 6,00km 6,20km

-Grups d’Edat 4,10km 5,20km 5,50km

-Equip mixte de relleus 1,50km 3,20km 2,90km

Per acabar us direm que l’esquiadora andorrana Iria Medina no pot acabar la segona mànega quan era 15ª al segon gegant italià.

San Giovanni di Fassa ha acollit avui un segon gegant femení dels Nacionals Júniors italians U18. L’andorrana no ha pogut completar la segona mànega. A la primera, Medina havia marcat el 15è temps.

També avui el gegant masculí dels Nacionals Júniors italians de San Giovanni di Fassa (U18) ha acabat amb Xavier Cornella 18è i amb Bartumeu Gabriel fora de cursa en la segona mànega, quan en la primera era el millor temps.

Una llàstima ha estat la cursa de Bartumeu Gabriel. L’andorrà, guanyador el dia anterior, avui feia el millor temps a la primera mànega, però, a la segona mànega Gabriel no ha pogut completar la baixada, amb la qual cosa ha quedat fora.

Així mateix, tampoc no ha acabat Ty Acosta, que ha quedat fora a la primera mànega.

Redacció Esports – Radio Valira