En directe


oients aquí avui: 2616

En directe


TORNA EL PÚBLIC A PRADA DE MOLES I EL MORABANC GUANYA 65-75 A FUENLABRADA

Per: el 18 de març de 2021

El FC Andorra tornarà a sentir el suport dels seus aficionats des de la grada.

El protocol presentat pel club ha estat aprovat pel Govern d’Andorra, que havia autoritzat fa una setmana el retorn del públic als esdeveniments esportius al Principat.

El FC Andorra està autoritzat per rebre el 40 per cent de l’aforament durant els seus partits a Prada de Moles i, per tant, el nombre de persones permeses a la grada és de 500 espectadors.

Com es tracta d’una ocasió molt especial, després de més d’un any sense públic a causa de la pandèmia, les entrades disponibles per al partit contra el CE L’Hospitalet seran gratuïtes, les quals s’han de reservar al nostre sistema de ticketing a la pàgina web a preu zero. Els abonats tindran un tractament especial a cada partit.

Dins del protocol establert pel FC Andorra, l’ús de la mascareta és obligatori en tot moment. La mobilitat de les persones a la grada serà reduïda al circuit indicat a les escales, passadissos i seients de Prada de Moles.

Com a mesures sanitàries, es prendrà la temperatura a cada espectador al moment d’accedir a Prada de Moles. No serà possible menjar, fumar ni beure durant el partit. Tampoc serà permès mantenir-se a peu dret al lloc i l’únic motiu pel qual s’autoritza la mobilitat seran emergències i per anar als serveis.

El compliment de les mesures està garantit per un equip de vigilància i el FC Andorra es reserva el dret d’admissió de les persones segons el seu comportament.

D’altra banda el Morabanc Andorra ha tornat a guanyar fora de casa per 65-75 a l’Urbas Fuenlabrada.

David Jelinek, amb 19 punts, i Senglin, amb 15 van ser els homes més destacats d’un conjunt que juga massa amb foc, ja que no acaba de fer un bon partit en línies generals.

Dos triples de Hanna i Bandja Sy en els darrers instants,  han estat clau per a endur-se la victòria del pavelló Fernando Martín davant un rival que sempre ha estat al matx.

Ara a pensar en el partit que diumenge juga l’equip a casa davant el Baxi Manresa a dos quarts d’una del migdia en directe per Ràdio Valira Cadena Pirenaica.

Redacció Esports – Carles Trillo