En directe

Radioestadio noche

04:00 06:00


oients aquí avui: 1006

En directe

Radioestadio noche

04:00 06:00


EL MÉS RELLEVANT DELS ESPORTS DEL CAP DE SETMANA

Per: el 19 de març de 2021

500 espectadors podran acompanyar i recolzar el FCA aquest cap de setmana a Prada de Moles.

Així es, desprès que el govern autoritzes que el públic podia tornar als esdeveniment esportius, aquest cap de setmana el FCA comptarà amb 500 aficionats donant suport a les graderies de Prada de Moles en el partit que l’enfronta a l’Hospitalet aquest dissabte al vespre. Encontre vital per les aspiracions dels homes de Sarabia per optar al play off d’ascens de la segona divisió Pro.

El tècnic tricolor estava content de tornar a rebre a l’afició.

En bàsquet aquest diumenge a partir de dos quarts d’una del migdia,  MBA s’enfronta al Baxi Manresa en partit de lliga ACB. Els homes de Navarro buscaran la victòria després de vèncer a domicili aquest dimecres a l’Urbas Fuenlabrada per 65-75. Partit important per seguir mantenint les opcions de lluitar per entrar en el play off pel títol de la competició, a on només els 8 primers tenen accés.

En quant al partit de diumenge l’entrenador tricolor, Ibon Navarro ha posat en valor l’equip del Baxi Manresa.

Son baixa Diagné , Colom, Malick Dimè que estarà allunyat de les pistes les properes 8 setmanes per una lesió al turmell dret amb trencament grau 3 del peroneo astragalí, grau 2 del peroneo calcani i grau 2 del deltoideo, i Tomasz Gielo que té una fissura intratendinosa de l’aquiles del peu dret que l’obligarà a estar inactiu 5 setmanes.

D’altra banda Tyson Pérez té discopaties lumbars i radiculalgia. S’està tractant i el seu retorn a les pistes queda pendent de l’evolució de la lesió.

També us expliquem que un cop esgotat el termini per a la recepció de candidatures a ocupar el Consell Directiu de l’Automòbil Club d’Andorra (ACA),s’ha presentat una única llista, per la qual cosa, tal com preveuen els estatuts de l’ACA, les eleccions generals previstes per al dia dijous 25 de març queden desconvocades.

A falta de ratificació per part de l’Assemblea General Ordinària, la candidatura presentada està liderada per Enric Tarrado Vives i serà el nou president del club amb més socis del País.

Tarrado liderarà una junta continuista amb membres de l’etapa Pujal i cares noves. La candidatura està integrada per Patrick Pérez Pradere, Jordi Alcobé Font, i Denis Marot Batlle, que segueixen de la junta anterior i Montserrat Capdevila Pallares, Antoni Santacreu Coma, Josep Maria Altimir Pintat, Bonaventura Espot Benazet i Josep Maria Arnabat Tutusaus.

Per acabar us parlem del campionat del mon d’hivern 2021 que es celebrarà aquest cap de setmana a naturlàndia. Xavi Jové, serà l’únic representant andorrà en aquesta edició que comptarà amb un total de 200 triatletes de tot el món. Els atletes combinaran les disciplines de  cursa a peu, ciclisme de muntanya BTT i esquí de fons en un extens paisatge hivernal.

Durant tot el cap de setmana es podrà gaudir a Andorra del bo i millor d’aquesta disciplina.

Redacció Esports – Carles Trillo