En directe

Julia en la onda

17:05 18:00


oients aquí avui: 2613

En directe

Julia en la onda

17:05 18:00


ESPORTS: 5 CASOS POSITIUS A LA SELECCIÓ DE FUTBOL

Per: el 29 de març de 2021

5 positius per coronavirus a la delegació andorrana s’han hagut de quedar a Varsòvia desprès del partit internacional Polònia vs Andorra d’ahir.

Segons ha transcendit durant el dia d’avui, fins a 5 són els positius detectats durant el dia d’ahir en la delegació andorrana que acompanyava a la selecció nacional de futbol, semblaria ser que tots membres de l’staff tècnic. Pel que sembla cap jugador estaria entre ells. La expedició ha arribat al migdia a Barcelona i s’havien de fer un test PCR abans de pujar cap el principat. Abans de sortir de Polònia la resta d’integrants de l’expedició va donar negatiu en el test fet a terres poloneses. Restarem a l’espera de properes informacions ja que el partit de dimecres contra Hongria,  es podria veure afectat.

La selecció nacional de futbol perd davant  Polònia per 3-0 en el segon partit de classificació pel mundial de Qatar de 2022. Nova desfeta dels homes de Koldo davant una Polònia que jugant a mig gas en va tenir prou per guanyar un encontre molt desigual. Lewandowski amb 2 gols va ser l’artífex de la victòria polonesa que no va patir en cap moment pel resultat. El debut sota pals del porter Iker Álvarez i fins a 8 rotacions van ser les notes més destacades d’un matx que abans de començar ja estava decidit. L’equip va sortir molt ben situat al camp però poc a poc la qualitat de Polònia es va imposar als tricolors. Ara toca pensar en el proper rival, Hongria en que serà el darrer encontre d’aquest primera fase de partits, el proper dimecres a l’Estadi Nacional a tres quarts de 9 del vespre en directe per Ràdio Valira.

 

La nota positiva del cap de setmana ha estat l’empat del FCA davant el Lleida esportiu aquest diumenge, que li dona a l’equip l’ascens a la primera REF. Un gol de Carlos Martínez al temps de descompte ha certificat aquest ascens de categoria dels homes de Sarabia. El partit va comptar amb presència de part de la l’afició lleidatana al camp d’esports. Cal destacar que tot i que l’equip hagués perdut hauria assolit la classificació ja que el Badalona no va poder guanyar el seu partit. Sarabia va tenir unes paraules d’agraïment per l’anterior tècnic, Nacho Castro.

 

Informar-vos  que aquest dissabte, Joel Rossell ha participat en el campionat de Catalunya junior de judo en la categoria de menys de 81kg. Primera competició després de tot un any sense poder competir. Tot i tant de temps sense competir, ha fet una competició casi perfecta. Rossell ha Guanyat els seus 3 primers combats i s’ha plantat a la final. Un cop acabat el temps reglamentari amb empat, i després de 4 minuts de tècnica d’or, una penalització li ha fet perdre el combat, aconseguint així el subcampionat de Catalunya. Molt bon resultat en la tornada a la competició.

 

D’altra banda  Morabanc Andorra afronta un nou partit de la Lliga Endesa davant Estudiantes a Madrid. Fins a 6 baixes conegudes, Diagné, Colom, Perez, Gielo, Dimé i Llovet i 2 dubtes Palsson i Senglin que no van poder realitzar el darrer entrenament. A partir de dos quarts de nou, MORABANC ANDORRA se la juga a la pista d’Estudiantes amb l’objectiu de seguir optant a la lluita per estar en els 8 primers,  que jugaran per disputar el títol de lliga d’enguany.

 

Per acabar us expliquem que el pilot de l’ACA Esport, Àlex Machado va completar en una excel·lent 2a posició les dues carreres de les ROK Sèries Itàlia disputades en el circuit Franciacorta situat en Castrezzato, localitat italiana de la província de Brescia. D’aquesta manera, el jove pilot andorrà va aconseguir els primers 80 punts per a la classificació d’un certamen que, a priori, no té previst seguir amb assiduïtat.

 

Redacció Esports – Carles Trillo